İsmet Taşdemir: “Turu geçen tarafı kullandığımızı düşünüyorum”

İsmet Taşdemir: "Turu geçen tarafı kullandığımızı düşünüyorum"

Spor Toto 1. Lig play-off ilk turunda kendi sahasında Göztepe ile karışacak maçın hazırlıklarına başlayan Bodrumspor’da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Yönetimimizi, taraftarımızı sevindirdiğimizi yaşadığımızı, sevincimizi ikiye katlayıp turu geçen tarafı gördük diye düşünüyorum” dedi.
Spor Toto 1. Lig’de sezon 62 puanla dördüncü sırayı kapatan Bodrumspor, play-off’lara kalarak Süper Lig yolunda ilerliyor. Ligin son haftasında evinde Göztepe ile berabere kalarak saha avantajını elinde tutan Bodrum temsilcisi, play-off ilk turunda yine Göztepe ile kozlarını paylaşacak. Bodrumspor’da başlayan Yalıçiftlik Tesisleri’ndeki maçın hazırlıklarına başlayan Onur Akbay, sakatlığından dolayı müsabakada forma giyemeyecek. Bir başka futbolcu sakat Samet Yalçın’ın durumu ise maç günü netlik galibiyeti.

“Sevincimizi birleştireceğiz katlayacağız”
Turu geçmeyi hedeflediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Rakibimiz ligin ikinci yarısında bu yana oyun olarak iyi oyuncu, skor alan, çok az gol yiyen bir ekip. Dolayısıyla mücadele gücü yüksek, sahada bir sistem var. Onu da iyi oturtmuşlar. Biz de bu maçlarda ara ara iyi oynadık ama özellikle ikinci yarı bize çok sıkıntı yaşattılar. Oynaması zor bir rakip ama biz de zor bir rakibiz. Sezonun başından beri oynadığımız oyun,gösterdiğimiz mücadelenin burada geçtiğini hak ettiğimiz şekilde bir oyundu. Buraya geldikten sonra rakibimiz ne kadar iyi olursa olsun her maç çok farklı, final niteliğindeki maçlar. Tek maç ve yenildiğiniz zaman evinize ilerliyorsunuz. Yönetimimizi, taraftarımızı sevindirdiğimizi beklentilerimiz, sevincimizi ayırıp katlayıp turu geçen tarafı kullanın diye düşünüyorum. Onur sakat, Samet’in bir sakatlığı var, maça kadar ne olacağı belli değil” ifadesini kullandı.
Başarılı dosya bekçisi Diogo Sousa ise mükemmel bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Şu bir için play-off’tayız ve bunun için de çok mutluyuz. İnanılmaz zıt.Taraftarlardan, Bodrumspor çalışanlarından, oyunculardan inanılmaz keyifliyim.Bunun cevabını en iyi şekilde vermek istiyorum” diye konuştu.

Exit mobile version