İspanya Gürcistan canlı maç izle! Euro 2024 elemeleri şifresiz canlı maç yayın bilgisi

İspanya Gürcistan canlı maç izle! Euro 2024 elemeleri şifresiz canlı maç yayın bilgisi

İspanya Gürcistan canlı maç izle! Euro 2024 elemeleri şifresiz canlı maç yayın bilgisi, maç kadrolarına göz atın.

Form durumlarına bakıldığında İspanya, eleme maçlarında beş maçlık bir galibiyet serisi yakalarken​​, Gürcistan son maçında İskoçya ile 2-2 berabere kalarak dirençli bir performans sergiledi​​.

İspanya Gürcistan canlı maç izle

İspanya ve Gürcistan arasındaki maç, 19 Kasım 2023 tarihinde saat 19:45 UTC’de EURO Grup A Eleme Turu’nun 10. haftası için Estadio Municipal José Zorrilla’da oynandı​​. İki takım arasındaki önceki karşılaşmalarda İspanya’nın beş galibiyeti bulunurken, Gürcistan bir kez kazanmış ve hiç beraberlikleri bulunmuyor​​.

İspanya’nın önceki maç sonuçları arasında Kıbrıs’a karşı 3-1, Norveç’e karşı 1-0 ve İskoçya’ya karşı 2-0’lık galibiyetler yer alıyor. Gürcistan ise son maçlarında İskoçya ile 2-2 berabere kalmış ve Kıbrıs’ı 4-0 mağlup etmiştir​​.

Maç kadroları ve dizilişler

Muhtemel başlangıç kadroları ise İspanya için 4-3-3 dizilişi ile Simon, Carvajal, Le Normand, Torres, Grimaldo, Ruiz, Zubimendi, Merino, Torres, Morata ve Williams; Gürcistan için ise 5-3-2 dizilişi ile Kvaratskhelia, Mikautadze, Kochorashvili, Chakvetadze, Kvekveskiri, Azarovi, Kalandadze, Kverkveliya, Kashia, Gocholeishvili ve Mamardashvili olarak belirtilmiş​​. Maçın hakemi Ovidiu Alin Hațegan’dır​.

Maç hakkıda hap bilgiler

  • Yayın Saati: 19 Kasım 2023, 19:45 UTC​​.
  • Grup Durumu: İspanya (puanı 18), Euro 2024’e katılmayı zaten garantilemiş ve grubu lider tamamlamayı hedefliyor​​. Gürcistan grup aşamasında (puanı 8) ilerleyemeyecek ancak UEFA Uluslar Ligi performansı nedeniyle play-off oynama şansı elde etti​​.
  • Muhtemel İspanya Kadrosu: 4-3-3 Dizilişi – Simon; Carvajal, Le Normand, Torres, Grimaldo; Gavi, Zubimendi, Merino; Torres, Morata, Williams​​.
  • Muhtemel Gürcistan Kadrosu: 5-3-2 Dizilişi – Mamardashvili; Gocholeishvili, Kashia, Kvirkvelia, Kalandadze, Azarovi; Kvekveskiri, Chakvetadze, Kochorashvili; Mikautadze, Kvaratskhelia​​.
  • Form Durumları: İspanya, Euro eleme maçlarında beş maçlık bir galibiyet serisinde ve grup maçlarında 22 golle ikinci en iyi hücum kaydına sahip​​. Gürcistan, son iki maçında Kıbrıs’ı 4-0 yendi ve İskoçya ile 2-2 berabere kaldı​​.
Exit mobile version