İstanbul’da bugün trafiğe çıkacaklar dikkat! Bazı yollar Boğaziçi Triatlonu nedeniyle kapatılacak! İşte alternatif yollar

İstanbul Boğaziçi Triatlonu Pazar günü gerçekleştirilecek ayak ile tamamlanacak. Valilik yarış nedeniylyle İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

İstanbul'da bugün trafiğe çıkacaklar dikkat! Bazı yollar Boğaziçi Triatlonu nedeniyle kapatılacak! İşte alternatif yollar

İstanbul Valiliği tarafından milyonlara duyuruldu! BUgün trafğe çıkacaklar dikkat! Şehirde çok sayıda yolda Kıtalar Arası yarış “Boğaziçi Triatlonu” nedeniyle trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Valilik ayrıca alternatif güzergahları da açıkladı.

Dünya şehri İstanbul'da ilk kıtalararası yarış olma özelliği taşıyan Boğaziçi Triatlonu 10 Eylül Pazar günü koşulacak. Koşulacak etaplar arasında boğaz geçişi yer almaktadır. İstanbul Boğaziçi Triatlonu yarışı nedeniyle Valilik trafiğe çıkacak vatandaşları uyardı.

Konuyla ilgili Valilik duyurusunda, “İlimizde 11 Eylül 2022 Pazar günü düzenlenecek Boğaziçi Triatlonu nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatılacak ve alternatif yollar aşağıya çıkarılmıştır.” denildi.

A )BİSİKLET PARKURU KAPATILACAK YOLLAR   ( YOL KAPATMA SAATİ 05:00-09:30)

 ALTERNATİF YOLLAR:

B) KOŞU PARKURU KAPATILACAK YOLLAR (YOL KAPATMA SAATİ: 06:30-10:30)

Körfez Caddesi ve caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar
 
ALTERNATİF YOLLAR:

KITALARARASI İLK YARIŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde Türkiye Triatlon Federasyonunun organizasyonuyla ve Beykoz Belediyesinin desteğiyle bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan İstanbul Boğaziçi Triatlonu, 550 bireysel sporcu ve 75 takım katılımı ile sınırlandırıldı.

04.30 – 05.15

KÜÇÜKSU İSKELESİ

Değişim Alanı Açılış

06.20

KANLICA İSKELESİ

Elitler Başlangıç (Draft Yasak)

06.22

KANLICA İSKELESİ

Yaş Grubu Erkekler Başlangıç (Draft Yasak)

06.32

KANLICA İSKELESİ

Yaş Grubu Kadınlar Başlangıç (Draft Yasak)

06.35

KANLICA İSKELESİ

Takım Bayrak Yarışı Başlangıç (Draft Yasak)

07.35

Yüzme Cut Off

08.40

Bisiklet Uzak Nokta Cut Off

09.10

Değişim Alanı 2 Cut Off

10.20

Yarış Cut Off (Varış Noktası Kapanış)

11.30

KÜÇÜKSU İSKELESİ

Ödül Töreni

Exit mobile version