İstanbulspor Giresunspor canlı izle beIN Sports Selçuksport internetten bedava canlı maç izle Kralbozgunca

İstanbulspor Giresunspor canlı izle beIN Sports Selçuksport internetten bedava canlı maç izle Kralbozgunca

İstanbulspor Giresunspor canlı izle TRT Spor internetten bedava canlı maç izle. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftası İstanbulspor ve Bitexen Giresunspor arasındaki maçla sona erecek. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma 30 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Mete Kalkavan’ın hakemlik yapacağı İstanbulspor – Giresunspor maçı, beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

İstanbulspor Giresunspor canlı izle TRT Spor

İstanbulspor, ligde geride kalan 29 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 yenilgi yaşayarak 29 puan toplamıştır ve ligin 15. sırasında yer almaktadır. Son maçlarda, Medipol Başakşehir’i yendikten sonra iç sahada Fraport TAV Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan İstanbulspor, Fenerbahçe ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak 3 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştır.

David Jensen, Domeaco Duhaney, Onur Ergün ve Mahamdou Ba’nın cezaları nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemedikleri bilinmektedir. Ancak bu maçta takımdaki yerlerini alabileceklerdir. Ayrıca, Jason Lokilo ve Emeka Eze sarı kart ceza sınırındadırlar ve bu maçta kart görmeleri durumunda Galatasaray karşısında forma giyemeyeceklerdir.

İstanbulspor’un rakibi Bitexen Giresunspor, ligde 29 maçta 6 galibiyet, 13 beraberlik ve 10 yenilgi yaşayarak 31 puan toplamıştır ve ligin 14. sırasında yer almaktadır. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Bitexen Giresunspor 3-2 kazanmıştı.

Sonuç olarak, İstanbulspor – Bitexen Giresunspor maçı, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak ve beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. İstanbulspor son maçlarda iyi bir performans sergilemiştir, ancak rakibi Bitexen Giresunspor da puan almak için savaşacaktır. Futbolseverlerin heyecanla beklediği maçta hangi takımın kazanacağı ise maçın sonunda belli olacaktır.

Saat 20:00’da başlayan karşılaşma internetten beIN Sports aboneliğiyle naklen seyredilebilir. İstanbulspor Giresunspor canlı izle TRT Spor internetten bedava canlı maç izle.

Exit mobile version