İstanbulspor Karagümrük maçı canlı şifresiz izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports Golvartv Süper Lig canlı maç izleme linki

İstanbulspor Karagümrük maçı canlı şifresiz izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports Golvartv Süper Lig canlı maç izleme linki. Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam İstanbulspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Karagümrük’ü konuk ediyor.

İstanbulspor Karagümrük maçı canlı şifresiz izle

Süper Toto Süper Lig’in 27. haftasında İstanbulspor ile Karagümrük kozlarını paylaşıyor. Zorlu mücadeleyi Atilla Karaoğlan ve yardımcıları yönetiyor. Futbolseverlerin merakla beklediği İstanbulspor – Karagümrük maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

İSTANBULSPOR – KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

İstanbulspor Karagümrük maçı canlı şifresiz izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports Golvartv Süper Lig canlı maç izleme linki

Öne çıkan detaylar

İstanbulspor’un Süper Lig tarihinde mağlup olmadığı takımlar arasında Fatih Karagümrük’ten (3G 4B) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Vanspor (5G 3B). Fatih Karagümrük’ün en üst lig tarihinde mağlup edemediği ekipler arasında en fazla karşılaştığı rakibi ise İstanbulspor (4B 3M).

İstanbul takımlarını konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen İstanbulspor (2B 4M), tek galibiyetini son karşılaşmada Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederek aldı. Sarı-siyahlılar, bu şekilde üst üste 2+ galibiyet aldığı son süreci 1997 senesinde yaşadı (3G).

Süper Lig’de İstanbul takımlarıyla oynadığı son 10 maçın sadece birini kazanabilen Fatih Karagümrük (5B 4M), tek galibiyetini Ümraniyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek aldı.

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçında 6 puan toplayan İstanbulspor, bu sezon daha önceki dokuz iç saha karşılaşmasında aldığı puan miktarını geride bıraktı (5; 1G 2B 6M). Sarı-siyahlılar, Mayıs 2003’ten bu yana ilk kez üst üste 3+ iç saha galibiyeti almak için sahaya çıkıyor.

Deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Fatih Karagümrük (2G 3B), lig tarihinde tek sezondaki en uzun serisini tekrarlamak istiyor (Şubat-Nisan 1960 arasında 6 maç).

Süper Lig’de çıktığı son beş deplasman maçında da en az iki gol atan Fatih Karagümrük, lig tarihindeki en uzun serisini yaşıyor. Bu sezon en fazla maçta 2+ gol bulan üç takımdan biri olan İstanbul ekibi (16; Galatasaray ve Fenerbahçe ile eşit), bugüne kadar sadece 2020/21’de daha yüksek bir sayıya ulaştı (19).

İstanbulspor formasıyla ilk maçına çıktığı 22 Ocak 2023’ten bu yana sarı-siyahlı ekibin attığı dokuz golün %56’sında Jason Lokilo’nun payı bulunuyor (3 gol & 2 asist).

Exit mobile version