Juventus Freiburg canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 selçuksports canlı maç seyret

Juventus Freiburg canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 selçuksports canlı maç seyret

Juventus Freiburg canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 selçuksports canlı maç seyret. Bu akşam Freiburg takımıyla karşılaşan Juventus şüphesiz karşılaşmanın favorisi. Juventus Freiburg maçı Exxen kanalından saat 23:00’da canlı yayınlanıyor.

Juventus’ta Pogba maç öncesi geri çekilmesini geciktirdiği için maçtan ihraç edildi. Orta sahada Locatelli, Rabiot ve Miretti oynuyor. Di Maria hücumda Vlahovic’in arkasında, Chiesa ise yedek kulübesinden başlıyor. Freiburg’da, Sallai ve Holer ile üçlü forvetini tamamlayacak İtalyan Grifo olacak. Dışarıda Sldillia ve Gunter tarafından bestelenen geri beş, merkezde Kubler, Ginter ve Lienhardt.

Sevilla – Fenerbahçe maçını 2-0 İspanyol ekibi kazandı. Maçın özetini izleyin.

Juventus Freiburg canlı maç izle şifresiz

Seri yükselişine devam eden Juventus, geçen hafta Roma’ya karşı aldığı mağlubiyetle serisini kaybetti. Serie A’da 15 puan silme cezasına rağmen 7. sırada bulunan Juventus, Şampiyonlar Ligi’nden erken elendi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda Nantes’ı geçen Juventus, Di Maria’nın 3 golüyle kazandı. Freiburg ise Avrupa Ligi gruplarında namağlup lider çıktı. Bundesliga’da da zirve takibini sürdüren Freiburg, son 4 haftada yenilmedi. Rakip Juventus olsa da, Freiburg bu sezonki performansıyla tur biletinden kolay vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

İki takımın son haftalardaki performansına bakıldığında, karşılaşmanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. İki kulvarda da yükselişe geçen ve çok gol atan Freiburg cephesinde, Nils Petersen ve Lucas Höler’in golleriyle sürpriz bir galibiyet arayacak. Roma mağlubiyetinin ardından yeniden toparlanmaya çalışan Juventus’ta ise, Cristiano Ronaldo ve Alvaro Morata’nın golleriyle galibiyet hasretine son vermek isteyecek.

Juventus Freiburg Taraftarium24 canlı izle

Karşılaşmanın kritik isimlerinden biri olan Di Maria, geçen hafta attığı 3 golle UEFA Avrupa Ligi’ndeki gol sayısını 5’e yükseltti. Bundesliga’da ise 9 golle takımının en golcü ismi olan Nils Petersen, bu sezon aldığı şansları değerlendirmeyi başarıyor. Freiburg hücum hattında Lucas Höler ve Woo-Yeong Jeong’un da dikkat çektiği bir diğer isim olduğunu söyleyebiliriz.

Juventus savunmasında ise Leonardo Bonucci ve Matthijs de Ligt’in performansları, takımın son haftalardaki istikrarlı görüntüsünü yansıtıyor. Juventus kalecisi Wojciech Szczesny ise bu sezon Serie A’da kalesinde sadece 23 gol gördü. Freiburg’da ise kaleci Florian Müller, takımının Avrupa Ligi’ndeki başarısında büyük paya sahip.

Her iki takımın da zorlu bir rakiple karşılaşacağı bu maçta, galibiyet arayacak takımın derbiyi kazanacağını söyleyebiliriz.

Maç kadroları

Juventus (3-5-2): Szczesny – Danilo, Bremer, Alex Sandro – Cuadrado, Miretti, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria, Vlahovic. A disposizione: Pinsoglio, Rugani,Barrenechea, Chiesa, Gatti, Paredes, Bonucci, Soulé, Perin, Kean, Fagioli.

Freiburg (5-2-3): Flekken – Sildillia, Kubler, Ginter, Lienhardt, Gunter – Eggestein, Hofler – Sallai, Holer, Grifo. A disposizione: Uphoff, Schmid, Schmidt, Gulde, Röhl, Gregoritsch, Petersen, Atubolu, Weißhaupt, Doan, Wagner, Keitel.
Exit mobile version