Juventus Lazio şifresiz canlı maç izle! İtalya Kupası Taraftarium24 Selçuksports canlı maç izle

Juventus Lazio şifresiz canlı maç izle. İtalya Kupası çeyrek final eşleşmesinde İtalyan futbolunun iki dev ismi kozlarını paylaşıyor. Juve ve Lazio, İtalya Kupası’nda 24 kez karşı karşıya geldi. Sekiz maçı Lazio kazandı. Juventus 9 galibiyet elde etti. Tam 7 maç beraberlikle sonuçlandı. Son üç maçın ikisi finaldi (2015 ve 2017), her ikisini de Juventus kazandı. Bu turnuvada Juventus’un Lazio’ya karşı kendi evinde kazandığı son galibiyet 13 Ocak 2000’e kadar uzanıyor.

Juventus Lazio şifresiz canlı maç izle

Juventus ve Lazio arasındaki Coppa Italia maçı Canale 5’te ve Infinity’de canlı yayınlanacak. Taraftarium24 Selçuksports sizin için mükemmel canlı maç izleme çözümü sunuyor! Juventus ile Lazio şifresiz canlı maç izle, maçı şifre olmadan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Inter, Fiorentina ve Cremonese elemelerinin ardından Juventus ile Lazio arasında oynanacak İtalya Kupası’nın son çeyrek finali bu akşam saat 21.00’de Allianz Stadyumu’nda oynanıyor. Maçı hakem Maresca. Kim kazanırsa kazansın, kendini Inter’in yarı final rakibi olarak bulacak.

Juventus Lazio şifresiz canlı maç izle! İtalya Kupası Taraftarium24 Selçuksports canlı maç izle

Ligde muhteşem galibiyet serisine devam eden Juventus, deplasmanda Napoli’ye 5-1 mağlup olmasının ardından toparlanamadı. Napoli mağlubiyetinin ardından ligde oynadıkları iki maçta 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldılar. Geçen hafta evinde Monza’ya 2-0’lık mağlubiyet çok şaşırtıcı olarak değerlendirildi. Juventus sahada çok kötü oynadı. Son vuruşlarında ve hücum koordinasyonunda başarılı olamadılar.

Lazio rakibinden daha formda sayılabilir. Lig lideri Napoli’nin 15 puan gerisinde olmalarına rağmen ikinci sırada yer alan Inter’in sadece 2 puan gerisindeler. Ligi ne kadar üst sıralarda bitirirlerse önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları ve Şampiyonlar Ligi arenasında onlar için o kadar faydalı olacak ve bunun için mücadele etmeye devam edecekler.

Maç kadroları

Allegri’nin Lazio’ya karşı seçenekleri (3-5-2): Perin; Danilo, Bremer, Alex Sandro; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Kilise, Vlahoviç.

Sarri’nin Juventus’a karşı seçenekleri (4-3-3): Maximiano; Lazzari, Patric, Romagnoli, Marusic; Vecino, Cataldi, Luis Alberto; Felipe Anderson, Hareketsiz, Zaccagni

Bu harika maçta bol pozisyon ve karşılıklı gol bekliyorum. Her iki taraf için de bir tercihten uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. İşte bu şaşırtıcı ürünün bazı özellikleri:

Canlı Yayın: 📺 Maçı şifre gerektirmeden canlı izleyin. 💻 Uyumluluk: Hem masaüstü hem de mobil cihazlarla uyumludur. 📱 Mobil Uyumlu: Mobil cihazınızda sorunsuz bir akış deneyiminin keyfini çıkarın.

TEKNİK ÖZELLİKLER?

– HD kalitesinde video – Reklam veya Pop-Up Yok – 7/24 Müşteri Desteği

NASIL ÇALIŞIR?

1. Taraftarium24 Selçukspots web sitesini ziyaret edin.

2. Juventus Lazio şifresiz canlı maç izle seçeneğini seçin.

3. Tercih ettiğiniz dili ve çözünürlüğü seçin.

4. Herhangi bir şifre olmadan canlı maçın tadını çıkarın.

Bazı sorular

Juventus Lazio şifresiz canlı maç izle seyretmenin bir maliyeti var mı? Hayır, hizmet tamamen ücretsizdir.  Hizmet mobil cihazlarda kullanılabilir mi? Evet, mobil cihazınızda sorunsuz bir akış deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Maçı izlemek için bir hesap oluşturmam gerekiyor mu? Hayır, hesap oluşturmadan maçı izleyebilirsiniz.
Exit mobile version