Juventus Lecce şifresiz maç izle Net Spor Justin Tv Selçuksports canlı maç seyret Taraftarium24

Juventus Lecce şifresiz maç izle Net Spor Justin Tv Selçuksports canlı maç seyret Taraftarium24

Juventus Lecce şifresiz maç izle. Karşılaşma Net Spor Justin Tv Selçuksports gibi platformlardan da naklen yayınlanıyor. Juventus Lecce canlı maç seyret Taraftarium24. Juventus son dönemde İtalya Serie A Ligi’nde sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Son 4 haftada galibiyet alamayan takım, 15 puan silme cezasından sonra UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanarak yarı finale kadar yükselse de, ligdeki performansı beklenenin altında kaldı.

Juventus Lecce şifresiz maç izle

Serie A’da üçüncü sırada yer alan Juventus, Lecce karşısında kötü gidişatını durdurmaya çalışacak. Ancak Lecce son haftalarda toparlanmış durumda. Udinese karşısında aldıkları 1-0’lık galibiyet, takıma moral kazandırdı ve düşme hattı ile aralarındaki puan farkını 4’e çıkardı. Juventus maçında da aynı performansı sergilemek isteyeceklerdir.

Lecce, deplasmanda oynamaktan pek memnun değil. Son 4 deplasman maçında mağlup oldular ve Juventus karşısında işleri oldukça zor görünüyor. Ayrıca Gabriel Strefezza’nın cezalı olması da Lecce için dezavantaj olacak.

Juventus için bu maç büyük önem taşıyor. Üçüncü sırayı kaybetme riski ile karşı karşıyalar ve Lecce karşısında kazanmaları gerekiyor. Ancak Lecce’nin son haftalardaki performansı göz önünde bulundurulduğunda, Juventus’un kolay bir maç çıkarması beklenmiyor. Bu maçta Juventus’un, son haftalardaki kötü performansını geride bırakarak, taraftarlarına sevinç yaşatacak bir galibiyet alması bekleniyor.

Exit mobile version