Juventus Sporting canlı izle! Taraftarium24 SelçukSports şifresiz maç izle

Juventus Sporting canlı izle! Taraftarium24 SelçukSports şifresiz maç izle

Juventus Sporting canlı izle! Taraftarium24 SelçukSports şifresiz maç izle. Maç hangi kanallarda canlı yayınlanıyor.  Saat 22:00’da başlayan karşılaşma Exxen ve TV 8.5 kanallarından naklen yayınlanıyor.

Juventus Sporting canlı izle

Juventus ve Sporting Lisbon takımları, UEFA Avrupa Ligi maçında karşı karşıya gelecekler. Maçı canlı izlemek isteyenler, “Juventus Sporting Lisbon canlı izle” şeklinde arama yapıp maçın canlı yayın linki ve diğer detaylarını öğrenebilirler. Maç, Exxen ve TV 8 Buçukkanalı üzerinden canlı olarak izlenebilir ve her iki takımın da galibiyet için sahaya çıkması bekleniyor. Juventus, bir önceki turda Freiburg’u elemişti ve Sporting Lisbon de güçlü rakibi Arsenal’i dışarı itmişti.

Juventus, puan silme cezası nedeniyle “bitti” denilen sezonda küllerinden doğdu ve ligde Roma ve Lazio yenilgileri dışında hiç kaybetmedi. İtalya Kupası’nda başarı gösterdiler ve ligde ilk 4 yapma ihtimalleri var. Sporting Lizbon ise Arsenal’i eleyerek son turda yer aldı. Ancak son maçlarındaki performansları sıkıntılıydı ve bir oyuncuları cezalı. Amorim yönetiminde seviye atladılar, ancak Torino’da Juventus ile karşılaşmak zorunda kalacaklar. Halil Umut Meler’in düdük çalacağı maçta favori ev sahibi Juventus olarak görünüyor.

Maçı canlı yayınlayan kanallar

Exit mobile version