Kaf-Kaf, teknik adamda hata yapmak istemiyor

Kaf-Kaf, teknik adamda hata yapmak istemiyor

Bu sezon teknik direktörlük konusunda ipuçları yaşayan Karşıyaka’da, Erman Güraçar’la yolları ayırıp yapılandıran ve takım şampiyon yapacak bir teknik adamla anlaşmak istiyor.
Geçtiğimiz sezon teknik direktör istikrar konusunda sıkıntı yaşayan Karşıyaka, lige Erman Güraçar’la başladı. İşler daha sonra yola giderken Güraçar’la yönetenler İzmir temsilcisi, takımın başına Selahaddin Dinçel’i getirdi. Dinçel’le de istenen sonuç alınamayınca yeşil-kırmızılı yönetim tekrar müdahale etti ve Selahaddin Dinçel’le yollarını ayırıp takım başına tekrar Erman Güraçar’ı dile getirdi. 48 yaşındaki çalıştırıcı ikinci dönemde başarısız sonuçlar alarak play-off hattının dışında kalınca Karşıyaka yönetimi Güraçar’la yığınları ayırdı. Yönetim, Kaf-Kaf’ı şampiyon yapabilecekleri bir teknik adamla anlaşmak istiyor.
Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın gönlündeki ismin de 2018’de Erzurumspor, 2019’da Gaziantep FK ve 2020’de Hatayspor’la alt liglerde şampiyonluk yaşayan Mehmet Altıparmak’ın olduğu öğrenildi.

Exit mobile version