Karabük yeniden profesyonel ligde

Karabük yeniden profesyonel ligde

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup lideri tamamlayarak TFF 3. Lig’e çıkan Karabük İdman Yurdu, taraftarıyla kutladı.
Kutlamalar kapsamında şehirdeki şampiyonluk konvoyu ile başlangıç ​​törenleri daha sonra Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda düzenlenen programa devam etti. Karabük İdmanyurdu Başkanı Adem Aydım, şehrin uzun süredir profesyonel liglerde olmadığını ifade ederek, “Amatör ve BAL’da 2 yıl üst üste şampiyonluklarla, mücadeleyi anlımızın akıyla taçlandırarak takımımız bu yıl 3. Lig’de şehrimizi takımımız görevini yapacak. Takımızı daha üst liglere düzenleme, Süper Lig’de şehrimizi temsil etmek üzere hem şehrimizden hem de milletvekillerimizden destek istiyoruz. Bu şehir her şeye layıktır” dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Av. Cem Şahin ise, Karabük İdmanyurduspor’a kadar ellerinden gelen desteklerini verdiklerini, bundan sonra da her türlü desteği vererek, Karabük İdamanyurdu takımını, Türk Futbolu’nun yüz akı yapacaklarını söyledi.

Vali Gürel: “Şimdi sıra şehirde”
Karabük Valisi Fuat Gürel de, Karabük İdmanyurduspor’un kent yüz akı ve gurur kaynağı olduğu kalıntıları, “Zorlu bir süreçte bu aşamaya gelindi. Her başarının altında bir emek ve gayret ile geçmişinde bir gayret vardır. Maalesef bu şehir birkaç senedir futbol konusunda şans yaver gitmedi ve Karabükspor liglerden düştü.Şimdi bu muhteşem zaferi ve gururu merkezlerde ve Karabük insanlarına yaşartan başta Başkan Adem Aydım olmak üzere teknik heyet, futbolcu kardeşlerimiz ve takıma gönül veren Mavi Ateş taraftarlarımızı yürekten tebrik ederim. yok olmak üzereydi Şehrimize ve futbolumuza umut oldu.Şükürler olsun ki, kısa sürede profesyonel liglerde oynayacak duruma geldi ve bu da şehrimiz adına guru verici. Bu konuda deneyimlerimize güvenmemiz ve hep beraber birlik, ayrılmamız içinde olmamız lazım. Başkanımız Adem Aydım ve arkadaşı ile futbolcular ellerinden gelen gayreti ortaya koydular. Şimdi sıra şehrimizde. Profesyonel liglerde oynanan futbol açısından hayatın gayreti biraz daha fazla olması gereken bir husu. Bunu el birliği ile başaracağız” ifadelerini kullandı.
Etkinlikte, vali ve protokol üyelerine verdikleri desteklerden dolayı plaket takdimi verildikten sonra, futbolcular, teknik heyet ve gece sahneye davet üzerine kupa töreni ve havai fişek gösterimi sunuldu. Etkinlikler konserlerle sona erdi.

Exit mobile version