Karagümrük Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv Kral Bozguncu şifresiz maç izle

Karagümrük Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv Kral Bozguncu şifresiz maç izle. Süper Lig’de kıyasıya rekat hızla devam ediyor. Bu akşam Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fenerbahçe’yi konuk ediyor.

Karagümrük Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle

Süper Toto Süper Lig’in 28. haftasında Karagümrük ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem Abdulkadir Bitigen ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Kayserispor – Fenerbahçe maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

KARAGÜMRÜK – FENERBAHÇE MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Karagümrük Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv Kral Bozguncu şifresiz maç izle

Öne çıkan detaylar

Fatih Karagümrük’ün Süper Lig’de iç saha galibiyeti alamadığı takımlar arasında en fazla konuk ettiği rakibi Fenerbahçe (3B 3M). Son randevudan 1-1’lik beraberlikle ayrılan kırmızı-siyahlı ekip, taraftarı önünde rakibinden ilk kez üst üste iki karşılaşmada puan almayı hedefliyor.

Fatih Karagümrük ile oynadığı son 12 Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe (8G 4B), bu sezon en üst ligde boy gösteren rakipleri arasında devam eden en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor. Sezonun ilk yarısında sarı-lacivertlilerin 5-4 kazandığı karşılaşma, 2022/23 sezonunda en fazla gole sahne olan mücadeleydi.

Evinde oynadığı son altı maçı kaybetmeyen ancak bu karşılaşmaların sadece ikisini kazanabilen Fatih Karagümrük (4B), bu iki galibiyetini de 4+ gol attığı karşılaşmalarda aldı (4-1 vs Trabzonspor & 4-3 vs Sivasspor).

Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında çıktığı 12 maçta 26 gol atan Fenerbahçe (ortalama 2.2 gol), daha yüksek bir ortalamayı en son 2010/11’de yakaladı (2.5; 17 maçta 43 gol).

Süper Lig’de devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Fatih Karagümrük (4G 6B), bu serinin başladığı 16’ncı haftadan bu yana ligde Galatasaray’ın (29) ardından Fenerbahçe ile birlikte en fazla gol atan takım konumunda (27).

Süper Lig’de İstanbul takımlarıyla oynadığı son dört maçın ikisini kaybeden Fenerbahçe (0-3 vs Galatasaray & 2-4 vs Beşiktaş), daha önceki 20 karşılaşmada bu sayıda mağlubiyet almıştı (11G 7B). Son karşılaşmada Beşiktaş’a mağlup olan sarı-lacivertliler, İstanbullu rakiplerine karşı en son Şubat-Temmuz 2020’de üst üste 2+ yenilgi yaşadı (3M).

Opta’nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08’den bu yana bir Süper Lig sezonunda 20+ gol atan oyuncular arasında gollerinin en büyük kısmını penaltı noktasından kaydeden isim Fenerbahçe formasını giyen Enner Valencia (%42; 11/26).

Exit mobile version