Kasımpaşa Antalyaspor maçı nasıl şifresiz canlı izlenir? Kasımpaşa Antalyaspor maçı iddaa oranları maç tahmini

Kasımpaşa Antalyaspor maçı nasıl şifresiz canlı izlenir? Kasımpaşa Antalyaspor maçı iddaa oranları maç tahmini. Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk edecek.

Kasımpaşa Antalyaspor maçı nasıl şifresiz canlı izlenir?

Süper Toto Süper Lig’in 24. Haftasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ile Akdeniz temsilcisi Antalyaspor kozlarını paylaşacak. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Cihan Aydın ve yardımcıları yönetiyor. 20.00’de başlayan zorlu karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

BEIN SPORTS ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Kasımpaşa Antalyaspor maçı iddaa oranları maç tahmini

Kasımpaşa: 1.92

Antalyaspor: 2.81

Beraberlik: 3.05

Kasımpaşa Antalyaspor maçı nasıl şifresiz canlı izlenir? Kasımpaşa Antalyaspor maçı iddaa oranları maç tahmini

Öne çıkan detaylar

Sezonun ilk yarısında Antalyaspor ile oynadığı Süper Lig maçını 2-0 kazanan Kasımpaşa, en üst ligde ilk kez rakibini üst üste iki karşılaşmada mağlup etmeyi hedefliyor (23 maç).

Kasımpaşa’ya konuk olduğu son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Antalyaspor (4G 1B), bu dönemdeki tek mağlubiyetini gol atamadığı tek karşılaşmada alırken (0-3; Eylül 2019); galibiyetlerinde toplam 12 gol kaydetti.

Evindeki son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Kasımpaşa (1B 1M), daha önceki 10 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakaladı (2G 1B 7M).

Deplasmandaki son beş Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (2B 3M), bu karşılaşmaların dördünde gol atamadı. Kırmızı-beyazlılar, Nuri Şahin yönetiminde dış sahada daha uzun bir galibiyet hasretini sadece Kasım 2021-Şubat 2022 arasındaki dönemde yaşadı (7 maç; 1B 6M).

Süper Lig’deki son 13 maçında da gol yiyen Kasımpaşa (toplam 26 gol), en üst ligde tek sezonda daha uzun bir seri yaşamadı (13 maç; 2007/08, 2010/11 & 2015/16).

Son iki Süper Lig maçında gol yemeyen Antalyaspor (1G 1B), daha önceki 18 karşılaşmada bu sayıda gole kapama yapabilmişti. Antalya temsilcisi, daha uzun bir gole kapama serisini en son Şubat-Mart 2022’deki üç karşılaşmalık dönemde yaşadı (2G 1B).

Bu sezon Süper Lig’de ilk golü attığı maçlarda en fazla mağlubiyet alan takım Kasımpaşa (5G 3B 4M). Antalyaspor ise bu süreçte deplasmanda ilk golü yediği altı karşılaşmadan puan çıkaramadı (6M).

Exit mobile version