Kasımpaşa Trabzonspor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium Selçukspor Kral Bozguncu şifresiz canlı maç izleme linki

Kasımpaşa Trabzonspor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium Selçukspor Kral Bozguncu şifresiz canlı maç izleme linki

Kasımpaşa Trabzonspor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium Selçukspor Kral Bozguncu şifresiz canlı maç izleme linki. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Trabzonspor’u konuk ediyor.

Kasımpaşa Trabzonspor maçı şifresiz canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor kozlarını paylaşıyor.  Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı Burak Şeker ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Kasımpaşa – Trabzonspor maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

KASIMPAŞA – TRABZONSPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Öne çıkan detaylar

Kasımpaşa’nın 2014/15 sezonundan bu yana Süper Lig’de evinde mağlup edemediği ve kalesini gole kapatamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Trabzonspor (4B 4M).

Kasımpaşa ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (3G 1B), son üç karşılaşmada rakibine gol izni vermedi. Bordo-mavili ekibin bu rekabet tarihinde üst üste beş mücadeleyi mağlubiyetsiz geçtiği bir seri bulunmuyor.

Süper Lig tarihinde sezona “son şampiyon” unvanıyla giren takımları konuk ettiği bütün maçlarda gol yiyen Kasımpaşa (18 maçta 43 gol), bu karşılaşmaların 11’inde sahadan puansız ayrıldı (2G 5B).

İstanbul takımlarına konuk olduğu son iki Süper Lig maçını kaybeden Trabzonspor, daha önceki 22 karşılaşmada aynı sayıda mağlubiyet almıştı (11G 9B). Bordo-mavililer, İstanbul deplasmanlarında daha uzun bir mağlubiyet serisini en son Aralık 2012-Ağustos 2013 arasındaki dört karşılaşmalık süreçte yaşadı.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybetmeyen Kasımpaşa (2G 1B), seyircisi önünde daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Aralık 2021-Şubat 2022 arasında Sami Uğurlu yönetiminde yakaladı (4 maç).

Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk 15 dakikalık bölümlerinde en fazla gol bulan üç takımdan biri olan Trabzonspor (8; Beşiktaş ve Fatih Karagümrük ile eşit), bu gollerin üçünü deplasmanda attı ancak bu üç karşılaşmadan sadece 1 puan çıkarabildi (1B 2M).

Mamadou Fall (5 gol & 3 asist), Kasımpaşa’nın Ocak 2023’ten bu yana Süper Lig’de attığı gollerin %44’üne doğrudan katkı sağladı (8/18).
Trabzonspor formasıyla Kasımpaşa’ya konuk olduğu iki Süper Lig maçında da gol atan Anastasios Bakasetas’ın, Türkiye kariyerinde üç ziyaretinde fileleri havalandırdığı bir takım bulunmuyor.

Exit mobile version