Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! beIN SPORTS şifresiz izleme linki

Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! beIN SPORTS şifresiz izleme linki. Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Kayserispor, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda Fenerbahçe’yi konuk ediyor.

Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle

Süper Toto Süper Lig’in 24. Haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı Atilla Karaoğlan ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORT ekranlarından şifresiz olarak yayınlanıyor.

BEIN SPORTS ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! beIN SPORTS şifresiz izleme linki

Öne çıkan detaylar

Fenerbahçe’ye rakip olduğu son altı Süper Lig maçının beşinden mağlup ayrılan Kayserispor (1B), bu karşılaşmaların tamamında 2+ gol yedi.

Kayserispor’a konuk olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, bugüne kadar bu deplasmanda üst üste üç galibiyet alamadı.

Son iki sezonda İstanbul takımlarını konuk ettiği 11 Süper Lig maçının yedisini kazanan Kayserispor (4M), bu süreçte Fenerbahçe’ye rakip olduğu tek karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı.

Süper Lig’deki son maçında Konyaspor’u 4-0 mağlup eden ve bu sezon sekizinci kez bir karşılaşmada 4+ gol atan Fenerbahçe, en son 2010/11’de daha yüksek bir sayıya ulaştı (11).

Süper Lig’deki son üç maçını kazanan Kayserispor, Çağdaş Atan yönetimindeki en uzun serisini yaşıyor. Sarı-kırmızılıların en üst ligde üst üste dört galibiyet aldığı son süreç ise Ocak-Şubat 2017 arasındaydı.

Bu sezon Süper Lig maçlarında en uzun süre skor avantajıyla oynayan takım olan Fenerbahçe (874 dakika), aynı zamanda Galatasaray’ın (15) ardından geri düştüğü karşılaşmalardan en fazla puan çıkaran ekip konumunda (11).

Görev yaptığı son beş Süper Lig maçında dört golde pay sahibi olan Gökhan Sazdağı (1 gol & 3 asist), daha önceki 39 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakaladı (3 gol & 1 asist).

Kayserispor Fenerbahçe maçı iddaa oranları

Kayserispor: 3.94

Fenerbahçe: 1.54

Beraberlik: 3.36

Exit mobile version