Kayserispor Ümraniyespor maşı canlı izle! Şifresiz Kayserispor Ümraniyespor Selçuksport Taraftarium24 canlı şifresiz izleme linki

Kayserispor Ümraniyespor maşı canlı izle! Şifresiz Kayserispor Ümraniyespor Selçuksport Taraftarium24 canlı şifresiz izleme linki

Kayserispor Ümraniyespor maşı canlı izle! Şifresiz Kayserispor Ümraniyespor Selçuksport Taraftarium24 canlı şifresiz izleme linki. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Kayserispor, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda Ümraniyespor’u konuk ediyor.

Kayserispor Ümraniyespor maşı canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 28. haftasında Kayserispor ile Ümraniyspor kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor. Zorlu Kayserispor – Ümraniyespor maçını tecrübeli hakem Zorbay Küçük ve yardımcıları yönetiyor.

KAYSERİSPOR – ÜMRANİYESPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Öne çıkan detaylar

Ümraniyespor ile oynadığı tek Süper Lig maçını bu sezonun ilk yarısında 2-2 tamamlayan Kayserispor, 2+ kez karşılaştığı 44 takım arasında sadece Adanaspor (1B 1M), Adana Demirspor (3B) ve BB Erzurumspor’u (2B 2M) mağlup edemedi.

Bu sezon Süper Lig’de deplasmanda topladığı puan (13) ile iç sahada kazandığı puan (10) arasında en büyük pozitif fark olan takım Ümraniyespor (+3).

İstanbul takımlarıyla oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Kayserispor (1M), daha önceki 14 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (3G 2B 9M).

Çıktığı son iki lig maçından da 1 puanla ayrılan Ümraniyespor, üst üste üç beraberlik aldığı son süreci Nisan-Mayıs 2019 arasında 1. Lig’de yaşadı.

Süper Lig’e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son beş maçı kaybetmeyen ve son üç karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Kayserispor, bugüne kadar seyircisi önünde ligin yeni ekiplerini üst üste dört kez mağlup edemedi.

Ümraniyespor’un bu sezon deplasmanda oynadığı 12 maçın dokuzu karşılıklı gollere sahne olurken (Ümraniyespor 18-22 Rakipler), iki ekibin birden gol bulamadığı üç karşılaşma da 1-0 sona erdi (1G 2M).

Bu sezon Kayserispor ile evinde çıktığı 13 Süper Lig maçının yedisini kazanan Çağdaş Atan (1B 5M), kulüp tarihinde en yüksek iç saha galibiyet yüzdesine sahip teknik direktör konumunda (%54).

2022/23 Süper Lig sezonunda oynanan maçların ilk 15 dakikalarında en fazla gol yiyen takım Kayserispor (8). Karşlaşmaların 0-15. dakikaları arasında sadece üç gol bulabilen Ümraniyespor ise attığı gollerin (hükmen galibiyetler hariç) en az bölümünü bu zaman diliminde kaydediyor (yüzde 9).

Exit mobile version