Kazımcan Karataş: “Hedefim şampiyonluğu, uzun vadede ise Avrupa’da oynamak istiyorum”

Kazımcan Karataş: "Hedefim şampiyonluğu, uzun vadede ise Avrupa'da oynamak istiyorum"

Galatasaray’ın genç savunma oyuncusu Kazımcan Karataş, sarı-kırmızılı takımla şampiyonluk mücadelesini takiben da ülkesini Avrupa’da temsil etmek istediğini söyledi.
Galatasaray’ın 20 yaşındaki futbolcusu Kazımcan Karataş, kariyerine, takım içindeki arkadaşlıklarına ve kulüp televizyonuna bakışlarında bulundu. Başakşehir maçındaki performansı ile ilgili konuşan genç sol bek, “Maç boyunca heyecanlıydım. ,çabaladım ve 3 puan aldık.Tüm camia olarak 3 puan hakettik.Bunun için de muhalif.Hem kendim hem üyeleri hem de Galatasaray adına” diye konuştu.
Takım arkadaşlık ortamının çok iyi merkezi gökyüzü çizen Kazımcan, “Ligin sonu iyice yaklaştı. Bizim ilk dünyada bu yana tek hedef şampiyonluktu. İçeride çok güzel bir hava var. Aile ortamı var. Bu aile ortamını sahaya yansıtıyoruz. Taraftarımızın coşkusu altında sahaya çıkıyoruz. Bizim. için gerçekten büyük bir şans.Bunun için de ben kendi adıma bu şansı yakaladığım için karşı karşıya.Herkese de çok teşekkür ederim” dedi.

“Dünyaca ünlü yıldızlarla oynadığım için kendim için çok şanslı olabilirim”
Galatasaray’ın kadro kalitesin çok yüksek bilince dikkat çeken Kazımcan Karataş, “Televizyonda izlediğim, oyun konsolunda oynadığım futbolcu ağabeylerle şu an aynı sahayı paylaşıyorum. , sahada lider vasfını yakalayan oyuncular, tecrübe tecrübeleri, oyun kullanımları hem de ait olma araçları bana çok şey kattılar.Dünyaca ünlü yıldızlarla oynadığım için kendimi çok mutlu başardım.Umarım daha güzel şeyler olur.Daha iyi transferler gelir.Bunlar da bizim için çok büyük şans . Neler öğretmeksek bizim için kâr. Buradan gençlere de seslenmek istiyorum. Görsünler kimlerle oynadığımızı, disiplinleri, bir günlerine baksınlar. kullandı.

“Hedefim şampiyonluğu. Uzun vadede ise Avrupa’da oynamak istiyorum”
Hayallerinde hep sarı-kırmızılı formayı giymeyi bıraktığını Kazımcan, “Hayal yedim hep. büyük bir kulüp.içine girince daha iyi anladım.geçmişten bugüne çok çalışmak, hayal kurdum, bunun için çabaladım.ailemin,sevdiklerimin katkılarıyla buraya kadar geldi.gencim,20 yaşındayım, galatasaray formasını terletiyorum.bu benim için çok büyük mutluluk ve onur.hedefim şampiyonluğu Sonra da Galatasaray’ı Avrupa’da temsil etmek, Şampiyonlar Ligi’nde en iyi oynamak. şeklinde konuştu.

“Hocamız, Okan Hoca’nın olduğu için kutluyuz”
Teknik Direktör Okan Buruk’un gelişimi için çok çaba sarf ettiğine değinen 20 yaşındaki futbolcu, “Çalıştığım az insan var. Okan Hoca’yı birinciler listesine yazabilirim. Okan Hoca, bize katkı sağlayan. Saha içinde saha dışında bize çok iyi örnek oluyor. Güzel konuşmalar yapıyor.Çalıştığım için zıttı.Geliştiğimi gösteriyor bana.Okan Hoca’nın bana verdiği mesajlarla yazıları yönlendiriyor.Hem fiziksel hem de zihinsel olarak yönlendiriyor.O nedenle hocamız,Okan Hoca olduğu için mutluyuz” yorumunu yaptı.

“Galatasaray her zaman ev sahibidir”
Taraftar desteğini her maçta hissettiklerini aktaran Kazımcan, “Şu an değil, geçmişte de taraftarımız koltukları dolduruyordu. Her maça sahip olmak için dolu tribünler etkisi. Hem kendimiz için hem de taraftarımızın inancından dolayı.Taraftarımız bizi destekliyor.Taraftarımız arkamızda olduğu sürece biz de sonuna kadar mücadele ediyoruz.

Exit mobile version