Keçiörengücü Manisa FK canlı izle taraftarium24 justintv şifresiz canlı selçuksports izle

Keçiörengücü Manisa FK canlı izle taraftarium24 justintv şifresiz canlı selçuksports izle

TFF 1. Lig’inde Keçiörengücü’nün Play Off umutları tükeniyor. Keçiörengücü son 7 müsabakasında sadece 1 galibiyet elde edebildi. Bu sonuçlarla Play Off umutlarını mucizelere bıraktılar. Son olarak Samsunspor’a konuk oldular ve maçı 4-1 kaybettiler. İlk yarıyı geride tamamlayan takım, ikinci yarıda da rakiplerine karşı etkili olamadı. Sadece bir gol atabilen Keçiörengücü, 3 gol daha yiyerek maçtan 4-1 mağlup ayrıldı. 50 puanla 8. sırada yer alıyorlar ve Play Off potasının 5 puan gerisindeler. Bu hafta kendi sahalarında Manisa FK’yı konuk edecekler. Ancak Erkam Resmen ve Malaly Dembele sakatlıkları sebebiyle mücadelede yer alamayacaklar. Ayrıca Aykut Demir de sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.

Manisa FK beraberliğiyle yetindi

Manisa FK son maçında Altınordu’yu konuk etti ve mücadele 2-2 berabere sonuçlandı. İlk yarıda 2-0 geriye düşen takım, ikinci yarıda mücadeleden kopmadı ve 2 gol atarak beraberliği kurtardı. Bu sonuçla 49 puana ulaşan Manisa FK, 10. sırada yer alıyor. Bu hafta ise Keçiörengücü’nün deplasmanına konuk olacaklar. Ancak Edgar Prib kart cezası nedeniyle, Nizamettin Çalışkan ve Alioune Ba sakatlıkları nedeniyle mücadelede yer alamayacaklar.

Keçiörengücü Manisa FK canlı izle

Bugün saat 13:30’da TFF 1. Lig’de Keçiörengücü ve Manisa FK takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka TRT Spor ve beIN Sports 2 kanallarından canlı olarak izlenebilir. Ayrıca taraftarium24, justintv gibi platformlardan da şifresiz olarak canlı izleme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca Selçuk Sports da bu müsabakayı canlı olarak yayınlayacak. Tüm futbol severlerin heyecanla beklediği bu mücadeleyi kaçırmamak için hazır olun.

Exit mobile version