Kızılyıldız Anadolu Efes basketbol maçı şifresiz canlı izle! Euroleague Taraftarium24 Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izle

Kızılyıldız Anadolu Efes basketbol maçı şifresiz canlı izle! Euroleague Taraftarium24 Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izle. Euroleague’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam temsilcimiz Anadolu Efes, Kızılyıldız’a konuk oluyor.

Kızılyıldız Anadolu Efes basketbol maçı şifresiz canlı izle

THY Avrupa Ligi’nin 27. haftasında Kızılyıldız ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Aleksandar Nikolic Salonu’nda oynanan mücadele S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Kızılyıldız Anadolu Efes basketbol maçı şifresiz canlı izle! Euroleague Taraftarium24 Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izle

Anadolu Efes ile Kızılyıldız, Avrupa kupalarında bugüne kadar 17 kez karşılaşırken, Anadolu Efes 12 galibiyet ve beş mağlubiyet aldı.

Turkish Airlines Euroleague’in 26. haftasında Anadolu Efes, Yunanistan’ın Panathinaikos takımını deplasmanda 87-82 mağlup etmiş, Kızılyıldız ise Almanya’nın Bayern Münih takımına deplasmanda 87-80 yenilmişti. Euroleague’de 26. haftanın ardından bir maçı eksik Anadolu Efes 13 galibiyet ve 12 mağlubiyet ile sekizinci, Kızılyıldız ise 11 galibiyet ve 15 mağlubiyet ile 13. sırada yer alıyor.

Exit mobile version