Konyaspor Antalyaspor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv şifresiz Süper Lig izleme linki

Konyaspor Antalyaspor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv şifresiz Süper Lig izleme linki. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Konyaspor, Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk ediyor.

Konyaspor Antalyaspor maçı şifresiz canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 28. haftasında Konyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

KONYASPOR ANTALYASPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Öne çıkan detaylar

Konyaspor’un Süper Lig tarihinde mağlup olmadan en fazla konuk ettiği rakibi Antalyaspor (5G 6B).

Konyaspor ile oynadığı son 13 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Antalyaspor (9B 3M), tek galibiyetini rakibini geçen sezon konuk ettiği karşılaşmada aldı (3-2).

Konyaspor’un seyircisi önündeki sekiz maçlık galibiyet hasreti Galatasaray karşılaşmasıyla sona erdi (2-1). Aleksandar Stanojevic, Safet Susic’ten (2004/05) bu yana yeşil-beyazlı ekibin başında üst üste iki iç saha maçı kazanan ilk yabancı teknik direktör olmak istiyor.

Konyaspor Antalyaspor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv şifresiz Süper Lig izleme linki
Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (2B 5M); kaybettiği beş karşılaşmada da 2+ gol yerken, iki beraberliğini de 0-0’lık skorla aldı.

Bu sezon hücum bölgesinde en az top kazanan takım Konyaspor (77). Antalyaspor (144) ise şu ana kadar bu kategoride Fenerbahçe (172) ve Beşiktaş’ın (164) ardından üçüncü sırada yer alıyor.

2022/23 Süper Lig sezonunda en fazla gole sebep olan hata yapan takım konumundaki Antalyaspor (9), yediği gollerin %23’ünü bu hatalar sonrası kalesinde gördü (9/40).

Antalyaspor’a karşı forma giydiği beş lig maçının üçünde gol atan Mame Diouf’un, Süper Lig kariyerinde dört karşılaşmada filelerini havalandırdığı sadece iki takım var (Göztepe ve Kayserispor).

Son iki Süper Lig maçında birer gol kaydeden Soner Dikmen, daha önceki 54 karşılaşmada rakip filelere aynı sayıda gol göndermişti.

Exit mobile version