Konyaspor Giresunspor maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS şifresiz izleme linki

Konyaspor Giresunspor maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS şifresiz izleme linki. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Konyaspor, Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Giresunspor’u konuk ediyor.

Konyaspor Giresunspor maçı şifresiz canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 24. Haftasında Konyaspor ile Giresunspor karşı kaşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Erkan Özdamar ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından şifresiz olarak yayınlanıyor.

BEINSPORT ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Konyaspor Giresunspor maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS şifresiz izleme linki

Öne çıkan detaylar

Konyaspor’un Süper Lig tarihinde karşılaştığı ilk üç maçta da gol yemediği tek rakibi Giresunspor (2G 1B).

Konyaspor’a rakip olduğu üç Süper Lig maçını da kazanamayan Giresunspor’un (1B 2M), lig tarihinde 4+ kez karşılaşıp mağlup edemediği iki takım var: Kayserispor (1B 3M) ve Orduspor (2B 2M).

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybeden Konyaspor, lig tarihinde üst üste dört iç saha yenilgisi aldığı tek süreci 1991/92’de yaşadı (4M). Seyircisi önünde yedi maçtır kazanamayan yeşil-beyazlıların (3B 4M) daha uzun bir galibiyet hasreti yaşadığı son süreç ise Ekim 2019-Şubat 2020 arasındaydı (9 maç).

Deplasmanda oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Giresunspor (5B 5M), aldığı beş mağlubiyette de kalesinde 3+ gol gördü.

Süper Lig’deki son beş maçını kaybeden Konyaspor, kulüp tarihinin en uzun serisini tekrarlama tehlikesi yaşıyor (Ocak-Şubat 2008 arasında 6 maç). Son dört karşılaşmada gol atamayan yeşil-beyazlılar, bu şekilde en uzun mağlubiyet serisi yaşadığı süreci sonlandırmak istiyor.

Dünya Kupası arasının sona erdiği Aralık 2022’den bu yana Süper Lig’de galibiyet alamayan tek takım olan Konyaspor (3B 5M), bu süreçte kalesine gelen isabetli şutlar en yüksek yüzdeyle gole dönüşen ekip (%52; 17/33). Yeşil-beyazlılar, sezonun ilk 14 haftasında (6G 8B 2M) kalesine gelen isabetli şutlar en düşük yüzdeyle gol olan takımdı (yüzde 19; 9/47).

Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en az gol atan takım Giresunspor (5); Konyaspor ise yediği son 11 golün sadece üçüne bu zaman diliminde izin verdi.

Exit mobile version