Konyaspor Trabzonspor canlı izle şifresiz taraftarium24 Justin TV Selçuk Spor

Konyaspor Trabzonspor canlı izle şifresiz taraftarium24 Justin TV Selçuk Spor bedava seyret. Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor takımı Konyaspor deplasmanda konuk oluyor. Bu önemli maç saat 16.00’da başlayacak ve beın sports kanalından naklen yayınlanacak.

Konyaspor Trabzonspor canlı izle şifresiz

Konyaspor, geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa deplasmanında 2-1 kazanarak Süper Lig’de üç puan kazandı. Önceki hafta aldıkları Adana Demirspor mağlubiyetini unutturmayı başardılar. Yeşil-beyazlı takım son dönemde iyi performans sergiliyor ve son 8 maçlarında sadece Adana Demirspor’a karşı kaybettiler. 8. sırada yer alan Konyaspor, bu hafta sonu Trabzonspor ile karşılaşacak. Ancak Oğulcan Ülgün, Endri Cekici ve Uche Ikpeauzu sakat oldukları için forma giyemeyecekler.

Konyaspor’un muhtemel kadrosu şu şekilde: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir.

Konyaspor-trabzonspor maçı

Öte yandan Trabzonspor, son maçlarında Sivasspor’a 4-1 mağlup oldu. Son 4 maçında da galibiyet alamayan Trabzonspor, yeni teknik direktörleri Nenad Bjelica yönetimindeki ilk maçında da kaybetti. Bu hafta sonu Konyaspor’un konuğu olacaklar, ancak Jens Larsen kart cezası, Abdülkadir Ömür ve Dorukhan Toköz de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu ise şu şekilde: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Lazar Markovic, Trezeguet, Maxi Gomez.

İddaa Oranları

Exit mobile version