Kopenhag Galatasaray maçının ilk 11’leri

Kopenhag Galatasaray maçının ilk 11'leri

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU İLK MAÇINDA GALATASARAY, SAHASINDA DANİMARKA TEMSİLCİSİ KOPENHAG İLE 2-2 BERABERE KALDI. (SAMET YALÇIN/İSTANBUL-İHA) UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray, sahasında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı.

Kopenhag Galatasaray maçının ilk 11’leri belli oldu. İşte Şampiyonlar Ligi’nde tur kovalayan Galatasaray’da sahaya çıkan kadro.

Galatasaray için bu maç, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna yükselme şansını koruyor. Sarı-kırmızılı takım, bu maçtan galibiyetle ayrılması durumunda puanını 8’e çıkaracak ve grup ikincisi olarak adını son 16 turuna yazdıracak. Bu nedenle, Galatasaray için maçın sonucu büyük önem taşıyor. Kopenhag ile İstanbul’da oynanan ilk maç 2-2 berabere tamamlanmıştı, bu yüzden rövanş maçının sonucu her iki takım için de kritik bir öneme sahip.

Galatasaray’ın Kopenhag Maçı Kadrosu Belli Oldu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun son haftasında Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçta Galatasaray’ın sahaya süreceği ilk 11 ve Kopenhag’ın ilk 11’i açıklandı.

Galatasaray’ın İlk 11’i

Kopenhag’ın İlk 11’i

Exit mobile version