Leeds United Brighton & Hove Albion maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki

Leeds United Brighton & Hove Albion maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Leeds United, Elland Road Stadyumu’nda Brighton’ı konuk ediyor

Leeds United Brighton & Hove Albion maçı canlı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 27. Haftasında Leeds United ile Brighton karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Paul Tierney ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu müsabaka beIN Connect ekranlarından naklen yayınlanıyor.

LEEDS UNİTED – BRİGHTON & HOVE ALBİON MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Leeds United Brighton & Hove Albion maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki

Öne çıkan detaylar

Brighton ile oynadığı son 12 lig maçının sadece birini kazanabilen Leeds (2B 9M), tek galibiyetini Mart 2017’de rakibini konuk ettiği Championship karşılaşmasında aldı (2-0).

Leeds ile oynadığı beş Premier Lig maçında mağlubiyet almayan Brighton (3G 2B), bu karşılaşmaların dördünde gol yemedi.

Bu sezon Premier Lig’de çektiği isabetli şut sayısı (136) ile kalesine gelen isabet sayısı (75) arasında Brighton’dan (+61) daha yüksek pozitif fark olan tek takım Manchester City (+88).

Javier Gracia, en üst ligde Ekim 1974’ten (Jimmy Armfield) bu yana Leeds’in başında görev yaptığı ilk iki iç saha maçını kazanan ilk menajer olmak için sahaya çıkıyor.

Bu sezon Premier Lig’de altı gol atan Kaoru Mitoma, lig tarihinde bir sezonda en yüksek sayıya ulaşan Japon oyuncu olmak istiyor (2012/13’te Shinji Kagawa ve 2017/18’de Shinji Okazaki ile eşit).

Leeds United Brighton maçı iddaa oranları

Leeds United: 3.66

Brighton: 1.61

Beraberlik: 3.26

Exit mobile version