Leeds United Crystal Palace maçı canlı izle! Taraftarium24 Leeds United Crystal Palace maçı Selçuksport canlı şifresiz izle

Leeds United Crystal Palace maçı canlı izle! Taraftarium24 Leeds United Crystal Palace maçı Selçuksport canlı şifresiz izle. Premier Lig’de kıyasıya rekabet devam ediyor. Bugün Leed United, Elland Road Stadı’nda Crystal Palace’ı konuk ediyor.

Leeds United Crystal Palace maçı canlı izle

Premier Lig’in 30. haftasında Leeds United ile Crystal Palace karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği dev mücadeleyi Simon Hooper ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

LEEDS UNİTED – CRYSTAL PALACE MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Leeds United Crystal Palace maçı canlı izle! Taraftarium24 Leeds United Crystal Palace maçı Selçuksport canlı şifresiz izle

Öne çıkan detaylar

Leeds, Premier Lig’e döndüğü 2020/21’den bu yana Crystal Palace’ı konuk ettiği iki lig maçını da gol yemeden kazandı (2020/21’de 2-0 & 2021/22’de 1-0).

Bu sezon Leeds ile oynadığı Premier Lig maçını 2-1 kazanan Crystal Palace, rakibi karşısında bugüne kadar en üst lig dublesi yapamadı.

Crystal Palace’ı konuk ettiği son yedi resmi maçın tamamını kazanan Leeds, sadece Bournemouth karşısında devam eden daha uzun bir seriye sahip (8 maç).

Eberechi Eze, Leeds’e rakip olduğu dört Premier Lig maçında üç golde pay sahibiydi (2 gol & 1 asist) ancak bu katkıların tamamı iç saha karşılaşmalarında geldi.

Crystal Palace Menajeri Roy Hodgson’ın en az iki Premier Lig maçında karşılaştığı takımlar arasında en yüksek mağlubiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Leeds (%83; 5/6).

Exit mobile version