Leeds United Liverpool canlı maç izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret

Leeds United Liverpool canlı maç izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret

Leeds United Liverpool canlı maç izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı maç seyret. Leeds United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Crystal Palace ile oynadığı maçı 5-1 kaybetti. Leeds, bu hafta Liverpool’u Elland Road’da ağırlayacak. Ancak Leeds’te Maximilian Wöber sakatlandı ve bu maçta forma giyemeyecek.

İngiltere Premier Lig’de saat 22:00’da başlayan maç beIN Sports 3 kanalından naklen izlenebilir.

Leeds United Liverpool canlı maç izle

Liverpool ise son haftalarda Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu lider Arsenal ile 2-2 berabere kalınca Avrupa umutları da azaldı. Bu hafta Leeds United maçında galibiyet şart. Liverpool’da ise Calvin Ramsey ve Stefan Bajcetic sakatlandı ve müsait olmayacak.

Leeds United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Crystal Palace ile oynadığı maçta 1-0 öne geçse de, ikinci yarıda Palace’ın etkili oyunu nedeniyle 5-1 mağlup oldu. Leeds, 18. sırada bulunan Nottingham Forest’ın sadece 1 puan üzerinde ve düşme hattına yakın durumda.

Bu hafta ise Elland Road’da Liverpool’u ağırlayacak ve üst üste 3. maçını da kendi evinde oynayacak. Ancak Leeds’te Maximilian Wöber sakatlandı. Leeds’in muhtemel kadrosu Illan Meslier, Robin Koch, Pascal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville ve Patrick Bamford gibi isimlerden oluşuyor.

Liverpool ise Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor ve geçtiğimiz hafta sonu lider Arsenal ile 2-2 berabere kaldı. Liverpool’un son 4 maçından sadece 2 puan topladığı görülüyor. Bu hafta Leeds United maçında galibiyet şart. Liverpool’da ise Calvin Ramsey ve Stefan Bajcetic sakat durumda. Liverpool’un bu maçta formunu toparlaması ve puan kayıplarını durdurması bekleniyor.

Exit mobile version