Leicester City Arsenal maçı şifresiz izle! Selçuksport Leicester City Arsenal maçı taraftarium24 canlı şifresiz izle

Leicester City Arsenal maçı şifresiz izle! Selçuksport Leicester City Arsenal maçı taraftarium24 canlı şifresiz izle. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Leicester City, King Power Stadyumu’nda lider Arsenal’i konuk ediyor.

Leicester City Arsenal maçı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 25. haftasında Leicester City ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem Craig Pawson ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Leicester City – Arsenal maçı beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

LEİCESTER CİTY – ARSENAL MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Leicester City Arsenal maçı şifresiz izle! Selçuksport Leicester City Arsenal maçı taraftarium24 canlı şifresiz izle

Leicester City ligde oynadığı son mücadelede Manchester United deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Arsenal ise Aston Villa deplasmanında 4-2 kazanmıştı.

Öne çıkan detaylar

Arsenal ile oynadığı son dört lig maçını kaybeden Leicester, en üst ligde Ekim 1932’den bu yana üst üste beş yenilgi almıyor.

Arsenal, 1913-1925 arasındaki süreçten bu yana ilk kez Leicester deplasmanında üst üste üç lig galibiyeti almayı hedefliyor.

Bu sezon öne geçtiği Premier Lig maçlarında en fazla mağlubiyet alan takım Leicester. Bu süreçte hiçbir ekip skor dezavantajı yaşadığı karşılaşmalarda Arsenal’den daha fazla galibiyet çıkaramadı (4).

Leicester santrforu Jamie Vardy’nin Premier Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Arsenal (11).

Bu sezon Premier Lig’de en fazla çalım girişiminde bulunan (96) ve çalım atan (46) oyuncu Arsenal forması giyen Bukayo Saka.

Exit mobile version