Lille Lyon maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS taraftarium24 selçuksport golvartv canlı şifresiz maç izleme linki

Lille Lyon maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS taraftarium24 selçuksport golvartv canlı şifresiz maç izleme linki. Ligue 1’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Lille, kendi sahasında Lyon’u konuk ediyor.

Lille Lyon maçı şifresiz canlı izle

Fransa Ligue 1’in 27. Haftasında Lille ile Lyon kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Benoît Bastien ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Lille – Lyon maçı beIN SPORTS ekranlarında naklen olarak yayınlanıyor.

LİLLE – LYON MAÇI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Lille Lyon maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS taraftarium24 selçuksport golvartv canlı şifresiz maç izleme linki

Öne çıkan detaylar

Lyon ile oynadığı son 12 Ligue 1 maçının sadece birini kaybeden Lille (6G 5B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada 1-0’lık skorla aldı (Ekim 2022).

Evinde oynadığı son 10 Ligue 1 maçını kaybetmeyen Lille (7G 3B), daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Şubat-Aralık 2020’de yaşadı (11).

Lyon, Ligue 1’de puan durumunun ilk yedi sırasında yer alan takımlara konuk olduğu dört maçı da kaybetti (1-2 vs Monaco, 0-1 vs Lens, 2-3 vs Rennes & 0-1 vs Marsilya).

Dünya Kupası arasının sona erdiği Aralık 2022’den bu yana Ligue 1’de rakip ceza sahasında topla en fazla buluşan iki takım Lille (321) ve Lyon (320).

Geçen hafta Lens karşısında Lille kariyerinin 50’nci resmi maç golünü atan Jonathan David, Lille formasıyla 2000’den bu yana en yüksek sayıya ulaşan ismi olan Eden Hazard’ın (50) rekoruna ortak oldu.

Exit mobile version