Lille Montpellier canlı maç izle! Şifresiz Lille maçını seyret

Lille Montpellier canlı maç izle! Şifresiz Lille maçını seyret

Lille Montpellier canlı maç izle! Fransa Ligi’nde şifresiz Lille maçını seyret. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Lille, Angers deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Lille, maç boyunca rakip kaleye baskı kurdu ancak savunmada açıklar verdi ve sonunda rakibine yenildi.

Lille Montpellier canlı maç izle

Angers’ın kazanmasına rağmen Lille son 6 haftada iyi bir performans gösterdi ve Montpellier galibiyetiyle telafi etmek istiyor. Montpellier ise son 7 haftalık fikstürde mağlubiyet yaşamamıştı ancak Toulouse’a karşı 1-0 mağlup oldu. Zakarian ve öğrencileri maç boyunca pozisyonlar buldu ancak gol atamadı. Beni Makouana ise hala sakatlığı nedeniyle oynayamıyor.

Takımların form durumları

Lille, Angers maçında ilk yarı boyunca rakibinin kalesini abluka altına aldı ancak sonuçta gol atamadı ve savunmada açıklar vererek 1-0 mağlup oldu. Bu yenilgiyle birlikte 5 haftalık yenilmezlik serisi sona erdi. Ancak son 6 haftada gösterdikleri iyi performansla beraber 5. sıradaki yerlerini koruyorlar ve önümüzdeki haftalarda telafi etme şansı bulacaklar.

Öte yandan, Montpellier de son hafta Toulouse karşısında mağlup oldu. Son 7 haftalık fikstürde hiç mağlubiyet almamışlardı ancak bu maçta hücumda üretkenlik sorunu yaşayarak gol bulamadılar ve rakibine 1-0 mağlup oldular. Bu yenilgiyle birlikte 13. sıraya gerilediler ve önümüzdeki haftalarda tekrar toparlanmak için mücadele edecekler.

Her iki takımın da sakatlıklarından dolayı bazı oyuncuları maçlarda oynayamayacaklar. Lille’de Tiago Djalo ve Adam Ounas’ın sakatlıkları devam ederken, Montpellier’de Beni Makouana’nın hala sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı açıklandı. İki takım da önümüzdeki haftalarda kaybettikleri puanları telafi etmek için mücadele edecekler.

Exit mobile version