Liverpool Arsenal maçı canlı izle! Taraftarium24 Liverpool Arsenal maçı Selçuksport canlı şifresiz izle

Liverpool Arsenal maçı canlı izle! Taraftarium24 Liverpool Arsenal maçı Selçuksport canlı şifresiz izle. Premier Lig’de kıyasıya rekabet devam ediyor. Bugün Liverpool, Elland Anfield Stadı’nda lider Arsenal’i konuk ediyor.

Liverpool Arsenal maçı canlı izle

Premier Lig’in 30. haftasında Liverpool ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği dev mücadeleyi Paul Tierney ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

LİVERPOOL – ARSENAL MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Liverpool Arsenal maçı canlı izle! Taraftarium24 Liverpool Arsenal maçı Selçuksport canlı şifresiz izle

Liverpool ile Arsenal bu akşam 205. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 204 karşılaşmanın 78’ini Liverpool kazanırken, 72’sini de Arsenal kazandı. İki takım arasındaki 54 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Öne çıkan detaylar

Arsenal’i konuk ettiği son altı Premier Lig maçını kazanan Liverpool, bu karşılaşmaların tamamında en az üçer gol sevinci yaşadı.

Eylül 2012’den bu yana Liverpool’u üst üste iki Premier Lig maçında mağlup edemeyen Arsenal, bu rekabetteki son lig dublesini 2009/10’da kaydetti.

Arsenal’in Premier Lig tarihinde en düşük gole kapama yüzdesinde kaldığı rakibi Liverpool (%20; 12/61).

Premier Lig kariyerinde çıktığı 105 iç saha maçında 105 golde pay sahibi olan Mohamed Salah (74 gol & 31 asist), Arsenal’i konuk ettiği beş karşılaşmada yedi gole doğrudan katkı sağladı (5 gol & 2 asist).

Bu sezon Premier Lig’de dokuz deplasman maçında gol yemeyen Aaron Ramsdale, Petr Cech ve Ederson’un ardından tek sezonda 10+ dış saha karşılaşmasında kalesini gole kapatan üçüncü isim olmak istiyor.

Exit mobile version