Liverpool Nottingham Forest canlı maç izle şifresiz taraftarium24 selçuksports

Liverpool Nottingham Forest canlı maç izle şifresiz taraftarium24 selçuksports

Liverpool Nottingham Forest canlı maç izle şifresiz taraftarium24 selçuksports canlı maç nasıl izlenir. Liverpool, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra Leeds United’a 6-1 mağlup ederek galibiyet aldı. Tottenham ve Newcastle United’ın kaybettiği haftada 3 puan toplayan Liverpool, Jurgen Klopp’un öğrencileri ile ilk 4 umutlarını devam ettirdi.

Liverpool Nottingham Forest canlı maç izle şifresiz

Bugün saat 17:00’da başlayan karşılaşma beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanıyor. Bu hafta sonu Anfield’da düşme hattındaki Nottingham Forest ile karşı karşıya gelecekler. Liverpool, sezonun ilk yarısında Nottingham Forest’a 1-0 kaybetmişti. Bu hafta kazanarak Avrupa umutlarını sürdürmek istiyorlar. Liverpool’da Calvin Ramsey, Naby Keita ve Stefan Bajcetic sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’un muhtemel kadrosu, Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo ve Mohamed Salah’dan oluşabilir.

Nottingham Forest, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Steve Cooper’ın ekibi, son dönemde galibiyet almayı unuttu ve geçtiğimiz hafta Manchester United’a 2-0 kaybetti. Premier Lig’deki son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarının ardından düşme hattına kadar gerilediler. Everton ile aynı puana sahip olan Nottingham Forest, bu hafta sonu Anfield’da Liverpool’a konuk olacak. Chris Wood, Omar Richards, Willy Boly, Giulian Biancone ve Dean Henderson’un sakatlıkları devam ediyor.

Exit mobile version