Liverpool Tottenham canlı maç izle Taraftarium24 donmadan bein sports kralbozguncu netspor maç izle

Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alan Liverpool, geçtiğimiz hafta deplasmanda West Ham ile karşı karşıya geldi. Maça kötü başlayan Liverpool, 1-0 geriye düştü. Ancak takımın genel performansı, moralleri yüksek tuttu ve sonuçta Gakpo ve Matip’in golleriyle maçı 2-1 kazanmayı başardılar. Liverpool Tottenham canlı maç izle Taraftarium24 donmadan bein sports kralbozguncu netspor maç izle.

Liverpool Tottenham canlı maç izle

Son 3 maçlarını da kazanan Liverpool, Premier Lig’in son haftalarında olumlu sinyaller veriyor. İlk 4 umutlarını da devam ettiren Liverpool, bu hafta sonu Anfield’da Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Liverpool’un sakatlıkları olan Naby Keita, Calvin Ramsey ve Roberto Firmino gibi önemli isimleri bulunuyor.

Liverpool’un muhtemel kadrosu, Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah şeklinde oluşacak.

Tottenham ise son haftalarda performansında düşüş yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’ta Newcastle United’ın konuğu olan Londra ekibi, sahadan 6-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Sezonun en farklı mağlubiyetini alan Tottenham, geçtiğimiz hafta içi ise Manchester United ile 2-2 berabere kaldı. Maçın büyük bir bölümünde geriye düşen Tottenham, son dakikalarda bulduğu golle en azından 1 puanı kurtardı.

Premier Lig’de 5. sırada yer alan Tottenham, bu hafta sonu Anfield’da Liverpool’a konuk olacak. Tottenham’ın mağlup olması halinde 7. sıraya kadar gerileme ihtimali bulunuyor. Bu nedenle Tottenham’ın, son derece önemli bir maça çıkacağı açık.

Tottenham’da sakatlıkları devam eden Emerson, Rodrigo Bentancur ve Yves Bissouma, maça çıkamayacaklar. Tottenham’ın muhtemel kadrosu, Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Eric Dier, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane şeklinde oluşacak.

Taraftarium24 donmadan bein sports kralbozguncu netspor maç izle

Haftanın en önemli maçlarından biri olan Liverpool-Tottenham karşılaşması, büyük bir heyecanla bekleniyor. Liverpool’un son haftalarda yakaladığı form, maçın favorisi olmasına sebep olsa da, Tottenham’ın da zorlu bir rakip olacağı unutulmamalı. Her iki takım da önemli eksiklerle maça çıkacak olsa da, futbolseverlerin büyük bir keyifle izleyeceği bir mücadele olması bekleniyor.

 

Premier Lig’de haftanın en heyecan verici maçlarından biri olan Liverpool-Tottenham karşılaşması, iki takım arasında büyük bir rekabeti beraberinde getiriyor. Liverpool, son haftalarda yakaladığı formuyla rakiplerine korku salarken, Tottenham ise son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zor günler geçiriyor.

Liverpool’un muhtemel kadrosunda yer alan oyuncular, Premier Lig’in en kaliteli isimleri arasında gösteriliyor. Alisson’un kalede, Trent Alexander Arnold ve Andrew Robertson’un kanatlarda, Virgil Van Dijk ve Joel Matip’in ise stoper olarak forma giymesi bekleniyor. Orta sahada Fabinho, Jordan Henderson ve James Milner ile takımın oyun kurucusu Mohamed Salah, Cody Gakpo ve Darwin Nunez’in de hücum hattında yer alması bekleniyor.

Liverpool Tottenham canlı maç izle Taraftarium24 donmadan bein sports kralbozguncu netspor maç izle

Tottenham’da ise başarılı kaleci Hugo Lloris’in yerine Fraser Forster, defans hattında Cristian Romero ve Clement Lenglet gibi önemli isimler yer alıyor. Orta sahada Eric Dier, Oliver Skipp ve Pierre-Emile Höjbjerg gibi oyuncularla sahaya çıkacak olan Tottenham’da, hücum hattında ise Heung Min Son ve Harry Kane gibi önemli isimler yer alacak.

Liverpool, son maçlardaki formuyla Tottenham karşısında favori olarak görülüyor. Ancak Tottenham’ın da tecrübeli oyuncularıyla zorlu bir rakip olacağı aşikar. Liverpool’un maçın galibiyetini alması halinde Premier Lig’de 5. sıraya yükselmesi bekleniyor.

Maç öncesinde her iki takımda da sakat oyuncuların bulunması, teknik direktörlerin taktiklerinde değişiklik yapmalarına sebep olabilir. Ancak her iki takımın da hedefi, sahadan 3 puanla ayrılmak olacaktır.

Liverpool-Tottenham karşılaşması, futbolseverleri büyük bir heyecanla bekliyor. İki takım arasındaki mücadele, Premier Lig’in en çekişmeli karşılaşmalarından biri olacak. Hangi takımın sahadan galibiyetle ayrılacağı ise maçın sonucuna bağlı olarak belli olacak.

Exit mobile version