Lyon Lens maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Lyon Lens maçı canlı selçuksport izleme linki

Lyon Lens maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Lyon Lens maçı canlı selçuksport izleme linki. Ligue 1’de kıyasıya rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Lyon, Groupama Stadyumu’nda Lens’i konuk ediyor.

Lyon Lens maçı canlı şifresiz izle

Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Lyon ile Lens karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi tecrübeli hakem Eric Wattellier ve yardımcıları yönetiyor. Lyon – Lens maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

LYON – LENS MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Lyon Lens maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Lyon Lens maçı canlı selçuksport izleme linki

Öne çıkan detaylar

Lyon’un 2000 senesinden bu yana en az 10 iç saha maçında karşılaştığı takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı rakibi Lens (%83; 10/12).

Bu sezon Lyon ile oynadığı Ligue 1 maçını kazanan Lens, 1997/98’den bu yana rakibi karşısında lig dublesi yapamıyor.

Lyon’un bu sezon Ligue 1’de boy gösteren takımlar arasında en fazla iç saha galibiyeti aldığı üç rakibinden biri Lens (29; Nice ve Strasbourg ile eşit).

Evinde oynadığı son dört Ligue 1 maçını kazanamayan Lyon (2B 2M), daha uzun bir seriyi en son Ekim-Aralık 1992 arasındaki beş karşılaşmalık süreçte yaşadı (5B).

Lyon’un Ligue 1’de attığı son iki iç saha golü Alexandre Lacazette’in penaltı vuruşlarıyla geldi. 30 Ekim’den bu yana seyirsici önünde akan oyun golü bulamayan Lyon, o golü de Lacazette ile kaydetti (vs Lille).

Exit mobile version