Manchester City Arsenal canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret

Manchester City Arsenal canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret

Manchester City Arsenal canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret. beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanan karşılaşma saat 22:00’da başlıyor.

Manchester City, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alarak şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Lider Arsenal’ın 5 puan gerisinde yer alan Manchester City, bu hafta Etihad’da lider Arsenal’ı konuk edecek. Kazanmaları halinde ipler Manchester City’nin elinde olacak. Geçen hafta sonu FA Cup yarı final maçında Sheffield United’ı 3-0 mağlup eden Manchester City, adını finale yazdırmayı başardı. Ancak takımda Nathan Ake’in sakatlığı devam ediyor.

Manchester City Arsenal canlı maç izle

Arsenal son haftalarda inanılmaz puan kayıpları yaşadı. Liverpool, West Ham ve Southampton maçlarında sadece 3 puan alabilen Arsenal, son 3 maçından da galibiyet çıkartamadı. Manchester City’nin 5 puan önlerinde olsalar da rakiplerinin 1 maçı eksik. Bu nedenle bugünkü maçta mutlaka puan almaları gerekiyor. Kaybetmeleri halinde ise şampiyonluk umutları tehlikeye girebilir. Ancak takımda William Saliba, Oleksandr Zinchenko ve Takehiro Tomiyasu sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Manchester City’nin kadrosunda Erling Haaland gibi güçlü bir forvet bulunuyor. Arsenal ise Gabriel Martinelli ve Bukayo Saka gibi hızlı ve etkili oyunculara sahip. Maçın sonucu belirsiz olsa da futbolseverler, bu iki güçlü takım arasında izlenecek mücadeleye büyük bir heyecanla hazırlanıyor.

Exit mobile version