Manchester City Aston Villa maçı şifresi canlı izle! Taraftarium24 Man City Aston Villa maçı selçuksport canlı izleme linki

Manchester City Aston Villa maçı şifresi canlı izle! Taraftarium24 Man City Aston Villa maçı selçuksport canlı izleme linki. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Manchester City Etihad Stadyumu’nda Aston Villa ile karşı karşıya geliyor.

Manchester City Aston Villa maçı şifresi canlı izle

İngiltere Premier Lig’in 23. haftasında dev bir mücadele var. Bugün Manchester City, kendi sahasında Aston Villa’yı konuk ediyor. Zorlu karşılaşmayı tecrübeli hakem Robert Jones ve yardımcıları yönetiyor. Manchester City – Aston Villa maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

MANCHESTER CITY – ASTON VİLLA MAÇININ CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Manchester City Aston Villa maçı şifresi canlı izle! Taraftarium24 Man City Aston Villa maçı selçuksport canlı izleme linki

Öne çıkan detaylar

Aston Villa’yı ağırladığı son 12 Premier Lig maçını kazanan Manchester City, 2021/22’nin son haftasında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Bu sezon Premier Lig’de Manchester City ile 1-1 berabere kalan Aston Villa, 2000/01’den bu yana ilk kez rakibinden bir sezondaki iki karşılaşmada da puan almayı hedefliyor.

Premier Lig’de “son şampiyon” unvanına sahip takımlara konuk olduğu son 29 maçın sadece birini kazanan Aston Villa (6B 22M), tek galibiyetini Aralık 2009’da Manchester United’dan aldı (1-0).

Premier Lig kariyerinin 250’nci maçına çıkmaya hazırlanan Pep Guardiola, lig tarihinde en yüksek galibiyet yüzdesine sahip teknik direktör konumunda (%73.5).

Bu sezon Premier Lig’de en fazla gol atan (25) ve attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran (18) isim olan Manchester City santrforu Erling Haaland, ligdeki son karşılaşmasında şut çekemedi ve rakip ceza sahasında topla buluşamadı (vs Tottenham).

Manchester City Aston Villa maçı iddaa oranları

Manchester City: 1.14

Aston Villa: 8.05

Beraberlik: 5.03

Exit mobile version