Manchester City Chelsea şifresiz maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı izle

Manchester City Chelsea şifresiz maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı izle

Manchester City Chelsea şifresiz maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı izle. İngiltere Premier Lig’de heyecan dorukta. Şampiyonluk yarışında lider konumda bulunan Manchester City, evinde Chelsea’yi ağırlayacak.

Manchester City Chelsea şifresiz maç izle

Bu karşılaşma, 21 Mayıs 2023 Pazar günü saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Manchester City’nin son performansı oldukça etkileyici. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’ta Everton’a konuk olan Manchester City, karşılaşmayı 3-0 kazandı ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan elde etti. Ayrıca, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i konuk eden Pep Guardiola’nın öğrencileri, rakibini 4-0 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı.

Bernardo Silva önderliğinde net bir galibiyet alan Manchester City, finalde İnter ile karşı karşıya gelecek. Manchester City bu hafta içi Premier Lig’de Chelsea’yi konuk edecek. Eğer kazanırlarsa, bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyecekler. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Nathan Ake’nin sakatlığı devam ediyor. Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland.

Manchester City Chelsea canlı izle

Öte yandan, Chelsea’nin işi biraz daha zor görünüyor. Premier Lig’de 2 hafta önce Bournemouth deplasmanından 3 puan ile dönen Chelsea, uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı ve Frank Lampard yönetiminde ilk kez 3 puan aldı. Geçtiğimiz hafta ise Stamford Bridge’de konuk ettikleri Nottingham Forest ile 2-2 berabere kaldılar. Chelsea’nin 2 golü de Raheem Sterling’den geldi. Son 2 maçta 4 puan toplayan Chelsea’nin Premier Lig’de iddiası bulunmuyor. Bu hafta sonu Etihad’da lider Manchester City’e konuk olacaklar.

Maç kadroları

Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Reece James, Mason Moutn, Armando Broja ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mateo Kovacic, Noni Madueke, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix.

İddaa tahminleri

İddaa tahminine göre, Manchester City’nin moralleri yerinde. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i 4-0 ile geçen Manchester City adını finale yazdırdı ve İnter’in rakibi oldu. Premier Lig’de ise geçen haftaİngiltere Premier Lig’de heyecan dorukta. Şampiyonluk yarışında lider konumda bulunan Manchester City, evinde Chelsea’yi ağırlayacak. Bu karşılaşma, 21 Mayıs 2023 Pazar günü saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Exit mobile version