Manchester City Inter şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports

Manchester City Inter şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports

Manchester City Inter şifresiz canlı maç izle. İngiltere Premier Lig’in lideri Arsenal’in 10 puan gerisine düşen Manchester City, sezon boyunca pes etmedi ve sonunda şampiyon oldu. City Inter Taraftarium24 Selçuksports seyret.

Manchester City Inter şifresiz canlı maç izle

Şampiyonluktan sonra, geçtiğimiz hafta FA Cup Finali’nde Manchester United ile karşı karşıya geldiler. Maçın başında İlkay Gündoğan’ın uzaktan muhteşem golüyle 1-0 öne geçen Pep Guardiola’nın öğrencileri, 33. dakikada Bruno Fernandes’in penaltı golüne engel olamadı ve ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı. İkinci yarının başlarında İlkay Gündoğan tekrar sahneye çıktı ve takımının ve kendisinin 2. golünü attı, maçın skorunu belirledi.

Bu hafta Şampiyonlar Ligi Finali’nde İnter ile karşılaşacaklar ve tarihlerinde ilk kez bu kupayı kazanmak istiyorlar. Ayrıca Pep Guardiola yönetimindeki başarılarını bu kupayla taçlandırmak istiyorlar. Şahsen, onların kupayı kazanmaya oldukça yakın olduklarını düşünüyorum. Önceki turda geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile eşleştiler ve deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları rakiplerini evlerinde 4-0 mağlup ederek finale yükseldiler. Müsabaka öncesinde Manchester City’de sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Simone Inzaghi’nin yönetiminde bu sezon büyük başarı elde eden İnter, İtalya Serie A’da son maçında deplasmanda Torino’yu 1-0 mağlup etmeyi başardı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan İnter, ikinci yarıda karşılıklı atakların olduğu bir maçta en azından skoru korumayı başardı ve 3 puanı aldı. Bu galibiyetle 72 puana ulaşarak ligi 3. sırada tamamladılar. Bu hafta Şampiyonlar Ligi Finali’nde Manchester City ile karşılaşacaklar ve açıkçası onlar için oldukça zorlu bir mücadele olacağını düşünüyorum.

Önceki turda yine bir İtalyan takımı olan Milan ile eşleştiler ve her iki maçta da rakiplerini mağlup ederek finale yükseldiler. Maç öncesinde Henrikh Mkhitaryan ve Joaquin Correa’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç kadroları

Manchester City: Ederson, Akanji, Stones, Dias, Ake, Rodri, İlkay Gündoğan, De Bruyne, B. Silva, Grealish, Haaland.

Inter: Onana, Dumfries, Acerbi, Bastoni, Di Marco, Darmian, Barella, Brozovic, Hakan, Lautaro, Dzeko.

Maçın iddaa tahmini

Manchester City, Çeyrek Final’de Bayern Münih’i ve Yarı Final’de Real Madrid’i eleyerek Final’e kadar yükseldi. Bu güçlü takımlarla mücadele ederken çok zorlandıklarını söylemek zor değil. Diğer taraftan, İnter ise daha kolay rakiplerle eşleşerek Final biletini aldı.

Ben Pep Guardiola ve öğrencilerinin Şampiyonlar Ligi’nde bir tarih yazmaya yakın olduklarına inanıyorum. Bahis tercihim, müsabakayı Manchester City’nin kazanacağı yönünde olacak.

Exit mobile version