Manchester City Leicester maç özeti izle 3-1! YouTube geniş özet ve gollerin videosu

Manchester City Leicester maç özeti izle 3-1! YouTube geniş özet ve gollerin videosu

Manchester City Leicester maç özeti izle. Maçın başından son ana kadar üstün taraf olan Manchester City karşılaşmayı 3-0 kazandı. John Stones 5. Dakikada gol perdesini açtı. Ardından Erling Haaland dakikalar 13’ü gösterirken penaltıyla skoru 2-0 yaptı.

Manchester City’nin durdurulamayan rekortmen golcüsü 25. Dakikada bir kez daha çıktı sahneye ve fileleri sarsarak durumu 3-0 yaptı.

Leicester’da farkı indiren isim Keleci Iheanacho oldu. Dakikalar 75’i gösterirken sahne alan Iheanacho attığı golle durumu 3-1 yaptı.

Manchester City, Pep Guardiola’nın öğrencileri olarak sahada 4-1’lik bir galibiyetle ayrıldı. Erling Haaland’ın liderliğinde net bir galibiyet alan Manchester City, Premier Lig’deki lider Arsenal ile arasındaki puan farkını 6’ya indirdi. Ancak unutulmamalıdır ki Manchester City’nin henüz 1 maçı eksik. Manchester City, Premier Lig’de 9 maçı kalan ve tüm bu maçları kazandıkları takdirde şampiyon olacaklar.

City aynı hafta, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’i 3-0’lük bir galibiyetle yendi ve avantajı eline geçirdi. Bu hafta Leicester City ile karşılaşacaklar, ancak Phil Foden sakatlanmıştı.

Manchester City Leicester maç özeti izle

Leicester City, takımın başına Dean Smith’in atanması ile birlikte yeni bir döneme başladı. İlk maçı Manchester City ile olacak. Geçtiğimiz hafta King Power Stadium’da Bournemouth’u konuk eden Leicester City, 1-0’lık bir mağlubiyetle ayrıldı. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Leicester City, tam 8 maçtır galibiyet alamadı ve kümede kalma umutları da azalıyor. Leicester City, bu 8 maçta sadece 1 puan topladı ve düşme hattında yer aldı. Etihad Stadium’da Manchester City ile karşılaşmaları zor olacak. Jannik Vestergaard kart cezalısı ve Youri Tielemans ise sakat.

Exit mobile version