Manchester City Newcastle United maçı şifresiz izle! taraftarium24 selçuksport Man City Newcastle maçı canlı izleme linki

Manchester City Newcastle United maçı şifresiz izle! taraftarium24 selçuksport Man City Newcastle maçı canlı izleme linki. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Manchester City, Etihad Stadyumu’nda Newcastle United’ı konuk ediyor.

Manchester City Newcastle United maçı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 26. Haftasında Manchester City ile Newcastle United karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem Simon Hooper ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Manchester City – Newcastle United maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

MANCHESTER CİTY – NEWCASTLE UNİTED MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Manchester City Newcastle United maçı şifresiz izle! taraftarium24 selçuksport Man City Newcastle maçı canlı izleme linki

Öne çıkan detaylar

Manchester City, Premier Lig’de Newcastle ile oynadığı son 13 iç saha maçını kazandı. Lig tarihinde bir rakibine karşı daha uzun bir seri yakalayan tek takım Everton (14 vs Fulham).

Bu sezon Manchester City ile oynadığı Premier Lig maçını 3-3 tamamlayan Newcastle, 2004/05’ten bu yana iki lig karşılaşmasından da puan çıkaramıyor (1G 1B).

Deplasmanda oynadığı son sekiz lig maçını kaybetmeyen Newcastle (4G 4B), en üst lig tarihindeki daha uzun tek serisini Kasım 1907-Mart 1908 arasındaki 10 karşılaşmalık süreçte yaşadı.

Bu sezon Premier Lig’de 27 gol kaydeden Erling Haaland, tek sezonda en yüksek sayıya ulaşan Manchester City oyuncusu oldu. Lig tarihinde sadece iki isim ilk sezonunda daha fazla gol sevinci yaşadı: Andy Cole (1993/94’te 34) ve Kevin Phillips (1999/2000’de 30).

Premier Lig kariyerindeki 100’üncü asiste ulaşmak isteyen Kevin De Bruyne (98), bu sezonki ilk Newcastle karşılaşmasında yedi gol pası verdi. Belçikalı orta saha bu sezon sadece Southampton ile Watford karşısında daha yüksek sayı kaydetti (9).

Exit mobile version