Manchester United Chelsea maç özeti izle

Manchester United Chelsea maç özeti izle. İngiltere Premier Lig’in 32. Haftasında Manchester United, konuk ettiği Chelsea’yi 4-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Manchester United Chelsea maç özeti izle.

Manchester United Chelsea maç özeti izle

Ev sahibi Manchester United’ın baştan sona üstün olduğu oyunda ilk gol henüz 6. Dakikada geldi. Casemiro’nun golüyle 1-0’ı bulan Kırmızılar ilk yarının uzatma anlarında bu kez Martial ile fileleri sarstı ve soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya da atak başlayan Manchester United, Fernandes’in penaltı golüyle Chelsea karşısında 3-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Manchester United Chelsea maç özeti izleKırmızılar saniyeler sonra dakikalar 78’i gösterirken bu kez Marcus Rashford ile golü buldu ve skor tabelası bir anda 4-0 oldu.

Kalesini gollere kapatamayan Chelsea takımının tek sayısını 89. Dakikada Joao Felix kaydetti. Maç 4-1 Manchester United’ın üstünlüğüyle noktalandı.

Hanesine 3 puanı yazdıran Manchester United’ın şampiyonluk umudu kalmasa da ezeli rakibini mağlup ederek moral depoladı. Manchester bu sonuçla puanını 72 yaptı ve üçüncü sırada yer aldı. Ligin zirvesinde 89 puanlı Manchester City bulunuyor. Arsenal ise 81 puanla ikinci sırada.

Kötü bir sezon geçiren Chelsea ise 36 puanla kendine 12. Sırada yer buldu.

Exit mobile version