Manchester United Everton maçı şifresiz izle! Tarafrarium24 Sekçuksport Kaçak Kral Bozguncu Premier Lig

Manchester United Everton maçı şifresiz izle! Tarafrarium24 Sekçuksport Kaçak Kral Bozguncu Premier Lig. Premier Lig’de rekabet kaldığı yerden devam ediyor.

Manchester United Everton maçı şifresiz izle

Premier Lig’in 30. haftasında Manchester United ile Everton kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Michael Oliver ve yardımcıları yönetiyor.

MAN UNİTED EVERTON MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Manchester United Everton maçı şifresiz izle! Tarafrarium24 Sekçuksport Kaçak Kral Bozguncu Premier Lig

Öne çıkan detaylar

Manchester United, Premier Lig tarihinde Everton karşısında 38 galibiyet aldı. Lig tarihinde aynı rakibini daha fazla mağlup etmeyi başaran tek ekip yine Kırmızı Şeytanlar (39 vs Tottenham).

Manchester United’a konuk olduğu son 29 Premier Lig maçının sadece birini kazanan Everton (8B 20M), son üç ziyaretinden de puanla dönmeyi başardı (3B).

Burnley’nin başında görev yaptığı dönemde Manchester United’ı deplasmanda 2-0 mağlup eden Sean Dyche (Ocak 2020), lig tarihinde bu deplasmanda iki farklı takımla galibiyet alan ilk İngiliz menajer olmak istiyor.

Anthony Martial’ın Manchester United kariyerinde en fazla resmi maç golünde pay sahibi olduğu rakibi Everton (7 gol & 4 asist).

Bu sezon Premier Lig’de Everton formasıyla en fazla şut pası veren (47), çalım atan (41) ve hücum bölgesinde top kazanan (26) oyuncu Alex Iwobi.

Exit mobile version