Manchester United Leicester City maçı muhtemel 11’ler

Manchester United Leicester City maçı muhtemel 11’ler. Premier Lig’de kıyasıya rekabet devam ediyor. Bugün Manchester City, Old Trafford Stadyumu’nda Leicester City’i konuk edecek.

İngiltere Premier Lig’in 24. haftasında Manchester United ile Leicester City karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi, Stuart Attwell ve yardımcıları yönetecek. Zorlu Manchester United – Leicester City karşılaşması beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

Manchester United Leicester City maçı muhtemel 11’ler

Man United: David de Gea, T. Malacia, R. Varane, L. Shaw, A. Wan-Bissaka, Bruno Fernandes, Fred, Casemiro, J. Sancho, W. Weghorst, M. Rashford.

Leicester: D. Ward, W. Faes, H. Souttar, V. Kristiansen, T. Castagne, H. Barnes, J. Maddison, K. Dewsbury-Hall, N. Mendy, Tetê, K. Ịheanachọ.

Manchester United Leicester City maçı muhtemel 11’ler

Manchester United ile Leicester City bugün 100. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 99 karşılaşmanın 49’unu Manchester United kazanırken, 25’ini Leicester kazandı. İki takım arasındaki 25 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Öne çıkan detaylar

Leicester ile oynadığı son Premier Lig maçını kazanan Manchester United, daha önceki dört karşılaşmada da puan kaybı yaşadı (2B 2M).

Manchester United’a konuk olduğu son iki Premier Lig maçını kaybetmeyen Leicester (1G 1B), bu deplasmanda daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Ağustos 1972-Nisan 1977 arasındaki dönemde yaşadı (4 maç).

Bu sezon Premier Lig’de oyuna sonradan dahil olan oyuncuları en fazla gol atan takım Manchester United (8). Leicester ise maçlara yedek kulübesinde başlayan isimlerden en fazla gol yiyen ekip (7).

İç sahada oynadığı son altı Premier Lig maçında da gol atan Marcus Rashford, kulüp tarihinde Wayne Rooney (8 maç) ve Cristiano Ronaldo’nun (10 maç) ardından en uzun serinin sahibi.

Premier Lig’de ilk 11’de başladığı son 19 maçta 21 golde payı bulunan Leicester orta sahası James Maddison’ın (13 gol & 8 asist), en üst ligde gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Manchester United (8 maç).

 

Exit mobile version