Manchester United Real Betis iddaa tahmini maç analizi

Manchester United Real Betis iddaa tahmini maç analizi

Manchester United Real Betis iddaa tahmini sizlerle. Maç öncesi takımlardaki eksiklikler dikkat çekiyor.

Manchester United ve Real Betis takımları, hakem Daniel Siebert’in yönetiminde Old Trafford Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’da başlayan karşılaşma Exxen kanalından naklen yayınlanıyor.

Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izle.

Manchester United Real Betis

Manchester United takımında Christian Eriksen, bilek sakatlığı nedeniyle oynamayacak. Ayrıca, Mason Greenwood da aktif değil. Anthony Martial, kas sakatlığı nedeniyle sahada yer alamayacak.

Sporting Arsenal şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Avrupa Ligi canlı maç izle

Real Betis takımında ise Marcel Sabitzer hafif bir sakatlıkla oynamayacak. Donny van de Beek, diz sakatlığı nedeniyle takımına katkıda bulunamayacak. Juan Cruz ise uyluk sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Nabil Fekir de diz sakatlığı nedeniyle sahada yer alamayacak.

Roma Real Sociedad şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Roma Sociedad canlı maç linki

Bu sakatlıklar nedeniyle takımların performansları etkilenebilir. Ancak, her iki takım da kazanmak için mücadele edecek ve taraftarlarına unutulmaz bir maç yaşatmaya çalışacak.

Hangi kanallar şifresiz canlı yayınlayacak?

Manchester United ve Real Betis takımlarının oynayacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki birinci maçı 23:00’de başlayacak. Amerika Birleşik Devletleri’de Paramount+, TUDN App, Univision NOW, TUDN.com, TUDN USA, VIX+ ve UniMás kanalları şifresiz olarak yayınlayacak.

Exit mobile version