Manisa FK’da, Osman Zeki Korkmaz imzayı attı

Manisa FK'da, Osman Zeki Korkmaz imzayı attı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü, Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz ile sözleşme imzaladı.
Manisa Futbol Kulübü’nde Yalçın Koşukavak’tan boşalan teknik direktörlük görevine Osman Zeki Korkmaz getirildi. En son İstanbulspor’u çalıştıran ve takımın Süper Lig’e katkıda bulunmasını sağlayan Korkmaz için bugün Fikri Bayrıl Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Başkan Vekili Engin Anlı, Genel Koordinatör Hüseyin Hasacar, Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan ve basın mensupları katıldı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Geçen hafta hocamızla ön sözleşme sonucunda, şimdi de bunu resmileştiriyoruz. Yetkin, karakterli ve kendini kanıtlamış, bize değer katabilecek çok iyi bir hocayla anlaştığımızı düşünüyoruz.Kendileri için de Manisa, yeni bir heyecan ve hedef olacaktır.Biz de gol ve heyecanı olan bir kulübümüz.Bir üst ligden çıkmak için bu sezon bir anlayış ortaya koyacağız. Olsa da olmasa da bu iradeyi yapılarız.Olmasa da dünyanın sonu değil.Manisa Futbol Kulübü’nün bu geldiği noktayı hocamızla devam etmeyi istiyoruz” dedi.

Mevlüt Aktan: “Bu sezon kesinlikle yeni statta oynayacağız”
Manisa 19 Mayıs Stadı ile ilgili kısıtlamaları da cevap veren Başkan Mevlüt Aktan, “Stadımız yeni sezona yetişecek. Belki bir, iki maç kaçırabiliriz ama üretmeye çalışıyoruz. Büyük bölümleri bitti, ufak tefek işler kaldı. Bu sezon kesinlikle orada oynayacağız. Manisa’ya yeni bir heyecan katmak istiyoruz.Yeni stadımıza geçince bazı şeyleri de yürütüyor.Stat olayı Manisa ziyaretçisi ve Manisa Futbol Kulübü’nün imajı açısından da çok önemli bir olay.İnşallah yeni stadımız da uğurlu gelir” diye konuştu.

Osman Zeki Korkmaz: “Hedefimiz Manisa FK ile Manisa takımının futbol sevgisini ve futbol tarihini buluşturmak”
İmza töreninde konuşan Osman Zeki Korkmaz ise, “Bana bu güzel kulüpte çalışma görevlerinin sahipleri için başkanımıza ve yönetim kurulumlarınaza söylüyorum teşekkür ederim. Asıl hedefe Manisa’nın futboldaki yeni yüzü Manisa Futbol Kulübü’yle, Manisa’da futbol sevgisini ve futbolun bitiş tarihini buluşturmak. Kulübümüzün çok büyük Gol var.Buna ulaşmak için var gücümüzle yetinmek Bu konuda çok iddialıyız.Manisa Futbol Kulübü’nün sahada oynayacağı futbol öncelikle Manisalı futbolseverleri daha sonra da tüm Türkiye’yi kapsayacak ve herkes Manisa Futbol Kulübü’nden bahsedecek.Bu tavır sahada ortaya koymaktan sonra bu hikayenin bizi nereye götüreceğini hep beraber alacağız.

Exit mobile version