Marco Materazzi’den Süper Lig’e yeşil ışık

Marco Materazzi'den Süper Lig'e yeşil ışık

İtalyan futbolunun efsane oyuncularından Marco Materazzi, Süper Lig’den teklif gelmesi halinde teknik direktör olarak burada görev alabileceğini söyledi.
İtalyan ekibi Inter’in efsane futbolcularından Marco Materazzi, İhlas Haber Ajansı’na ait açıklamalarda bulundu. İstanbul’u çok sevdiğini söyleyen Materazzi, daha önce çok kez geldiğini şehre de ifade etti. Marco Materazzi, 2005’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Liverpool – Milan finaline de değinerek, “2005’te mutlu değildim çünkü İtalyan takımı kazanamadı. Umarım yarın için farklı sonuçla geri döneriz ve umarım İtalyan takımı kazanır. diye düşünerek” şeklinde konuştu.

“Hakan Çalhanoğlu çok güçlü bir oyuncu”
İşletmenin de efsanesi olduğu Inter’de forma verilen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun performansıyla ilgili Materazzi, “Kendisi kaptan. Normal bir oyuncu değil. Büyük bir kaliteyle oynuyor. Çok güçlü bir oyuncu ve kalbiyle oynayan ve herkes onu çok önemseyen” değerlendirmesinde bulundu.

“Süper Lig’den teklif gelebilir”
‘İtalyan teknik direktörleri Pirlo ve Montella’nın ardından Süper Lig’de takımını çalıştırmak ister mi?’ şeklinde yöneltilen saldırgan Marco Materazzi, “Neden olmasın? Birisi teklif ederse olabilir. Bilemiyorum” cevabını verdi.

Exit mobile version