Marsilya PSG maçı şifresiz izle! Selçuksport Marsilya Paris Saint-Germain maçı taraftarium24 golvartv canlı şifresiz izleme linki

Marsilya PSG maçı şifresiz izle! Selçuksport Marsilya Paris Saint-Germain maçı taraftarium24 golvartv canlı şifresiz izleme linki. Ligue 1’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Marsilya, Orange Vélodrome Stadyumu’nda Paris Saint-Germain’i konuk ediyor.

Marsilya PSG maçı şifresiz izle

Fransa Ligue 1’in 25. haftasında Marsilya ile PSG karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi, Clément Turpin ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Marsilya – PSG maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

MARSİLYA – PSG MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Marsilya PSG maçı şifresiz izle! Selçuksport Marsilya Paris Saint-Germain maçı taraftarium24 golvartv canlı şifresiz izleme linki

Ev sahibi Marsilya kendi seyircisi önünde galip gelmeyi başarırsa lider PSG ile aradaki puan farkını 2’ye düşürecek. Konuk takım PSG ise bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluk yolunda en büyük rakibi ile arasındaki puan farkını 8’e yükseltecek ve oldukça rahatlayacak.

Öne çıkan detaylar

PSG ile oynadığı son resmi maçı kazanan Marsilya (2-1; Fransa Kupası), 2011/12’den bu yana ilk kez rakibini üst üste iki karşılaşmada mağlup etmeyi hedefliyor.

Dünya Kupası arasının sona erdiği Aralık 2022’den bu yana Marsilya’dan (7G 1B 1M) daha fazla galibiyet alan bir takım bulunmuyor (Monaco ile eşit).

Ligue 1’deki son iki maçında 3+ gol yiyen PSG (1-3 vs Monaco & 4-3 vs Lille), daha uzun bir seriye en son Ocak-Şubat 1985 arasındaki dönemde izin verdi (4 maç).

Bu sezon Ligue 1’de ceza sahası dışından en fazla gol atan takım PSG (8).

Profesyonel kulüp kariyerinin 700’üncü golüne ulaşmaya hazırlanan Lionel Messi’nin gol atamadığı takımlar arasında Marsilya’dan (4 maç) daha fazla resmi maçta karşılaştığı bir rakibi bulunmuyor.

Exit mobile version