Mert Müldür hangi takıma transfer oluyor? Mert Müldür’ün yeni adresi Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?

Mert Müldür hangi takıma transfer oluyor? Mert Müldür’ün yeni adresi Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?

Mert Müldür hangi takıma transfer oluyor? Mert Müldür’ün yeni adresi Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyan ekibi Sassuolo forması giyen Mert Müldür, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sakatlığının ardından yeterince oynama şansı bulamayan başarılı topçu Müldür’ün yeni adresi merak konusu.

Mert Müldür hangi takıma transfer oluyor?

A Spor’un İtalyan basınından aktardığı bilgilere göre, Mert Müldür’ün öncelikli tercihi Fenerbahçe oldu. Haberin devamında içeren bilgiye göre, yıldız futbolcu sarı-lacivertli takımdan yeni bir teklif beklerken, Galatasaray şimdilik ikinci planda kaldı.

Mert Müldür kimdir, kaç yalında?

Mert Müldür, 4 Nisan 1999 yılında doğdu. Sağ bek pozisyonunda görev yapan Avusturya doğumlu Türk millî futbolcudur. Sassuolo takımında forma giymektedir.

Profesyonel kariyerine 2017 yılında Rapid Wien II kulübünde başladı. Daha sonra ise 29 Mayıs 2018 tarihinde Rapid Wien ile 3 yıllık anlaşmaya imza attı.

20 Ağustos 2019’da Müldür, Serie A kulüplerinden US Sassuolo Calcio ile anlaştı.

Avusturya’da yaşayan Türk anne ve babanın oğlu olan Mert, millî takım olarak Türkiye’yi seçti. Türkiye millî futbol takımı formasını ilk kez 11 Ekim 2018’de Bosna Hersek’le oynanan ve 0-0 tamamlanan hazırlık maçında giydi.

Exit mobile version