Messi Al Hilal transferiyle gündemde! Ronaldo’yu ikiye katlayan teklif

Messi Al Hilal transferiyle gündemde! Ronaldo'yu ikiye katlayan teklif

Al Hilal, Suudi Arabistan Pro Ligi’ndeki bir takım, PSG’nin kadrosundan çıkarılan Lionel Messi’yi transfer etmek istiyor. Suudi Arabistan hükümetinin mali desteği ile planlanan transfer, Cristiano Ronaldo’nun yıllık kazancını iki katına çıkacak astronomik bir miktarda olacak. Messi, PSG’nin yönetim kararı sonrası takımdan ayrılmak için bağlantı kurmuştur. Barcelona ve Inter Miami de Arjantin yıldızını satın almak isteyen kulüpler arasında. Messi’nin futboldaki geleceği hakkında daha fazla güncelleme için lütfen takip edin.

Lionel Messi, futbol tarihinin en önemli oyuncularından biridir ve her zaman en çok talep gören futbolcular arasındadır. PSG’de kadro dışı bırakılması sonrası, Al Hilal takımı onu transfer etmek istemektedir. Suudi Arabistan hükümetinin mali desteği ile planlanan bu transfer, Cristiano Ronaldo’nun yıllık kazancını iki katına çıkacak bir miktarda olacak.

Barcelona, eski takımı olarak Messi’yi kadrosunda tekrar görmek istemektedir. Aynı şekilde, eski İngiliz futbolcu David Beckham’ın sahibi olduğu Amerika MLS ekibi Inter Miami de Messi ile ilgilenmektedir. Ancak, İspanya La Liga’daki Finansal Fair Play kuralları nedeniyle Barcelona tarafından transferin gerçekleşmesi zor görünebilir.

Lionel Messi’nin geleceği hakkında henüz kesin bir karar verilmedi. Ancak, oynadığı tüm turnuvalarda kupaya uzanma başarısı göstermiş bir futbolcu olarak her zaman en çok talep gören futbolcular arasında kalmaya devam edecektir. Futbolseverler, Lionel Messi’nin gelecekte hangi takımla oynayacağını merakla beklemektedir.

Yıllık 320 milyon sterlin teklif

Fenerbahçe’nin şu anki hocası Jorge Jesus’un eski takımı olan Al-Hilal’ın Messi’ye teklif edeceği yıllık kazanç 320 milyon Sterlin.

Al Hilal takımı, PSG’de kadro dışı bırakılan Lionel Messi’yi transfer etmek istemektedir. Suudi Arabistan hükümeti, bu transfer için mali destek sağlayacaktır. Al Hilal, Messi’ye yılda 320 milyon Sterlin kazanacağı bir sözleşme teklif etmektedir. Bu teklif, Cristiano Ronaldo’nun yıllık kazancının iki katından daha fazla olacaktır.

Henüz Messi’nin bu teklifi kabul edip etmeyeceği kesin değildir, ancak futbolseverler Al Hilal takımının Messi için yaptığı bu inanılmaz teklifi dikkatle takip etmektedir.

Exit mobile version