Metin Öztürk: “Müthiş bir ekip çalışması”

Metin Öztürk: "Müthiş bir ekip çalışması"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Spor Toto Süper Lig ile ilgili yapacağı, “Müthiş bir ekip çalışması. Cumhuriyet’in yüzü Galatasaray. Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyon olmayı planlıyorduk. Çok mutluyuz” dedi.
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine kazanılan şampiyonluklar ve gelecek hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa inandıklarını söyleyen Öztürk, “Gerek Dursun başkanıyla, gerek Erden Timur ile bu yola çıktığımızda hem finansal projelerimizi anlattık hem de götürdüklerini anlattık. bir ekip çalışması.Cumhuriyet’in yüzü Galatasaray.Cumhuriyet’in 100.yıl şampiyonu olmayı planlıyorduk.Çok mutluyuz.Her şey harika” diye konuştu.
Hedefler hakkında da konuşan Metin Öztürk, “Avrupa’da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. En önemlileri kalan 11 ayda 1 kere daha şampiyon olmak ve finansal olarak Galatasaray’ın borçlarını korumak istiyoruz.

“Okan Buruk hocaya ve oyuncularımıza teşekkür ediyoruz”
Bu sezon iki Fenerbahçe derbisinden de galip ayrılanlarının hatırlatılması üzerine Metin Öztürk, “Biz 18 takımla yarışıyoruz. Hepsine teşekkür ediyoruz. Hepsi renk kattı. Fenerbahçe galibiyetlerinin ayrı bir zevki var. Bazen onlar yeniyor, bazen biz yeniliyoruz. Bu seneki maç da 3-0 net skorla yendik. Okan Buruk hocaya ve oyuncularımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version