Milan Lazio maç özeti izle 2-0 goller ve geniş özet videosu

Milan Lazio maç özeti izle 2-0 goller ve geniş özet videosu

Milan Lazio maç özeti izle 2-0 goller ve geniş özet videosu sizlerle. AC Milan, Lazio’yu 2-0 mağlup etti. İtalya Serie A’nın 34. haftasında oynanmış olan bu maçta Milan’ın gol atan isimleri henüz belirlenmemiştir.

Milan Lazio maç özeti izle 2-0

. Maç sonucu, Milan’ın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi ve İtalya’da 4. sıra için yapılan mücadelede Milan, Lazio’yu mağlup etti.

Napoli’nin şampiyonluğu ilan ettiği İtalya Serie A liginde ilk 4 takım arasında verilen mücadele devam ediyor. Milan, ikinci sıradaki Lazio’yu 2-0 mağlup ederek, 4. sırayı rakibi İnter’den geri aldı ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını korudu.

Stefano Pioli’nin yönetimindeki Milan, ligde son 7 maçını kaybetmedi ve 61 puanla 4. sıraya yükseldi. Lazio ise 64 puanla 2. sırada yer alıyor. Juventus ise 63 puanla 3. sırada bulunuyor. İtalya Serie A’nın 34. haftasında, Roma-Inter ve Cremonese-Spezia müsabakaları oynanacak. Milano devi Milan’ın Lazio karşısındaki kritik galibiyetini özetleyen videolar, Türkiye Gazetesi spor sayfası ve çeşitli video paylaşım sitelerinde mevcut.

Napoli’nin İtalya Serie A liginde şampiyonluğunu ilan etmesine rağmen, ilk 4 takım arasındaki mücadele hala devam ediyor. Milan, ikinci sıradaki Lazio’yu 2-0 mağlup ederek, 4. sırayı İnter’den geri aldı ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını korudu. Stefano Pioli yönetimindeki Milan, ligde son 7 maçını kaybetmemiş ve 61 puanla 4. sıraya yükselmiştir. Lazio ise 64 puanla 2. sırada bulunmaktadır,

Juventus ise 63 puanla 3. sırada yer almaktadır. İtalya Serie A’nın 34. haftasında, Roma-Inter ve Cremonese-Spezia müsabakaları yapılacaktır. Milan’ın Lazio karşısındaki önemli galibiyetinin özeti, Türkiye Gazetesi ve çeşitli video paylaşım sitelerinde bulunmaktadı.

Exit mobile version